Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mnogi bombasi samoubice su imali medjunarodne veze i zivjeli ili studirali u inostranstvu.Vecina njih je pripadala visoj srednjoj klasi i bili financiski relativno nezavisni.Ove izjave imate od Ministrarstva vanskih poslova , kao od europskih intergracija u Ministarstvu.
Zao mi je što sam vrijedjao druge ljude i nacije. Molim Vas da mi oprostite. Budite dobri prema drugima, poštujte druge ljude,druge nacije,druge vjere. Budite dobri ljudi. Nek Vas sve Bog blagoslovi i sve Vaše najmilije. Mir na svijetu!
Cuj IDIL preuzeo odgovornost.😂 Nazvali ih na kucni telefon i onda hej mi smo IDILovci to uradili. Zaboravili smo ostaviti pasose i licne karte. Znate vlada u Sri Lanki je znala da se spremaju napadi jer smo im mi kao IDILovci javili ali oni nisu preduzeli nista kako bi mogli uzimati lovu za birbu proziv teerorizma kao i sve drzave. Jedino Hrvatska nije uspjela uzeti lovu jer su bili glupavi u pokusaju podmetanja terorizma u BiH.
@Takovasprcam nisi gledao snimak jutros na jutarnjem dnevniku ?