Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I OPET GROKCE BOLESNJACKA BALIYSKA LOJAVA TERORISTICKA POTURICKA IzmetSLAMSKA KRMAD POZNATIJA KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI! POPISAM IM SE NA MEZARJA NA KOVACIMA I ISKENJAM SE NA TABUT HALAhovog EPILEPTICNOG PEDOFILSKOG TERORISTICKOG KRMECEG KOPILETA MajmUnHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE HANDRIO DEVETOGODISNJU AISU! SJEME VAM YEBEM RETARDIRANO TERORISTICKO BALIYSKO!
Jepo ja Sarajevo-X, Koji samo zagubi komentare
Ne kenjaj , svi znaju da je gavrilo bio obični ganci sa mojmila !!!
no-name, potpuno si u pravu
@egipt nije to bas tako druze kako ti kazes. postoji blokada i na granici sa egiptom http://www.theglobaleducationproject. org/mideast/info/maps/gaza- strip-2003-map.jpg
te komentare o hicu pisu srbi da bi ih prepisali bosnjacima.....genocidasi srbi i sanu srpska propaganda ne stima!
spominjete hicu po dobru a placete na genocid u srebrenici. nije mi to nikako jasno...
HITLER!!!
Heil Hitler
izrael je nasljednik hiitlera i musolinija, jadni jevreji, ko ih ovako zauvijek stavlja u ubice, izrael je ektremicki fanatizam, ne jevreja vec cionista koji su jedna apokalipticka sekta, traze biblioteku salomona ispod dzamije al aksa u jerusalemu , kad stignu do tih knjiga , pozvat ce jahace apokalipse jer u tim knjigama postoji nacin da se dodje do toga.i hiilter je htio u jerusalem bas zbog tog razloga.ovi cionisti sto su osnovali izrael su isti nazi koji su ubiijali prave jevreje po evropi, jedni od njih su i masonska loza \'crna ruka\' sotonska nazi grupa u beogradu koje je bio clan gavrilo princip a danas boris tadic, jeremic, cosic itd. ga\'vril\'o princip je \'vril\' sotonska masonska loza kojoj je ideologija o cistokrvnoj arijevskoj rasi a te masonske loze su bili clanovi ko hiitler, musolini, kraljievina engleske, roshildi, rockfeleri, bush-ovci, itd..oni smaraju obicne ljude prljavima i svojim robovima.hitler i staljin su praktikovali crnu magiju.
Nema dileme na kojoj je strani desnicarski ridkull pod imenom Jazz_Junkie koji se mjesecima na sa-x forumu prodaje pod ljevicara.
jes vala bas, dok su vam se h.a.n.u.m.e odmarale po jadranskim odmaralistima a vi za to vrijeme protjerivali hrvate !!!
avako su nazi srbi drzali opkoljeno sarajevo i cijelu bosnu i hercegovinu cetiri godine!
izrael=nazi, to sami jevreji kazu!
ovo je samo predstava za budale. nikakva blokada ne postoji, jer sve prolazi iz egipta. tu granicu izrael ne kontrolira. aj pozdrav papci i dusebriznici. pobrinite se za kurdistan i juzni sudan koji nisu svaki dan u vijestima kao majmuni iz gaze!