Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umjetnost traži ono šta je najsvjetlije, najoriginalnije, smisaono u svakom čovjeku da podigne svjest i usreći dušu i srce. Umjetnicima treba materijalno pomoći. Pri tome ne mislim na naše estradne muzičare. To nisu umjetnici, sve nešto nisi mi dala, ja sdrugom tužan ,ti me ostavilaa i ostali jad koji masa prihvaća samo zbog kite i guzolaja. Kod nas što veći kurvar-anka to više para. Sitnije cile sitnije pokaži mi najbitnije. Ko o čemu ona o kur.u i svi je vole.
Lord Hadzihafizbegovic razmatra vasu molbu
Meni je ovo skroz pozitivno da je klix počeo navoditi izvore odakle uzima tekstove.
Trebalo bi kod nas smanjiti penzije do kraja godine. Većina penzionera ima nerealno visoke penzije preko 1000KM koje su teret budžetu.
Priča o cvrčku i mravu. RADITE i biće para.
leba bez motike ...