Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve ce nam neko drugi rijesiti a mi hajmo u kladionicu pa na nargilu i listat tik-tokove nekakve. Mentalitet “svak za svoju gzc”
Druze Dodick i RS placaju lobiranje godinama, znaci zele da im neko drugi pomogne. Ovo sto nasi rade bez placanja je vjeruj mi golema stvar. rs je potrosila milione na lobiranje i na kraju sta dobijaju?
Vučić i Vulin glavni krivci za stanje na Balkanu i prijetnje ratom. Srbiji sankcije i miran balkan. Samo Sankcije Srbe Smirivaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Znači prvi dio teksta se osuđuje angažman ( "PRITISCI") nekih zemalja, a u drugom BRITANIJA NAJAVLJUJE VEĆI ANGAŽMAN. Šta je to?
Cudan narod ovi nasi srbi. Jadni smo mi s njima.
Sankcije moraju dobiti SVI redom. SDA, SNSD, HDZ....bez toga je sav trud uzaludan. Sto prije i sto jace please!!
What are you waiting for ???? WHAT ARE YOU WAITING FOR ?????
Koje će boljeti ali kako. Nemeš ti Republiku Srpsku a prije svega Srbe prisiliti na pomirenje. To samo oni koji ne kontaju ili kojima je svejedno mogu tako misliti. Sa Republikom Srpskom se mora naći kompromis.
Baronesa helic,ahaha,ja mislio neka pica svabica iz ujedinjenih nacija...haha,oplakah
Sta Britanija ima sa BIH, nije vise dio EU te samim tim ima uticaja na BiH kao recimo Zimbabve ili Burma.
Hahahaha imali bi drzavu, a treba nas voditi za ruku ko balavo derle
Boze dragi umjesto da nas u svijetu predstavljaju i spominju po dobru, po natalitetu, po zaposljavanju, dobrim penzijama, socijalnom, zdravstvenom, industrijskom smislu, zivotnom okruzenju i sto je najvaznije medjureligijskom slogom... vidi na sta smo spali i sta nam majmun i majmuni rade ( mislim na dodicka i potrcke kao i na Hdzovce, sdaovce, sdpovce i mnoge druge)
Bez vazelina :D
Nikako mi ne moze bit jasno kako neko ko ima sudski proces za korupciju moze istovremeno obavljati funkciju premijera. Bas nikako.
Parlament Francuske Gvajane raspravljao sankcijama SDA
Samo Vučića stisnuti, sve je ovo njegova igranka. Tu najviše boli i Vučka i rođake mu sa sela..
Stisnuo mu Erdogan kitu
Krv nije voda, rodbina je to..
To su pravi prijatelji Bosne i Hercegovine. Dok Erdovan trguje Bosnom u Beogradu.
Vučić i Vulin glavni krivci za stanje na Balkanu i prijetnje ratom. Srbiji sankcije i miran balkan. Samo Sankcije Srbe Smirivaju.
Pocetak raspada genocidne tvorevine PC