Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ništa čudno,sasvim normalno britansko ponašanje kad je lični interes veći od pola funte u pitanju.
Gledao sam neki dan reportazu bogatasa koji dolaze u Saint Tropez, jedna zena takvog bogatasa nije mogla naci onaj prisluskivac za bebu kad spava, naredila je da se posalje privatni avion u Moskvu po njihov i da se donese isti dan (mogla je za te pare i za to vrijeme 100 takvih novih kupit u istim mjestu). Sasvim je jasno da ljude ovog kalibra ne zanimaju klimatske promjene vec samo kapital i njihovi interesi.
Udario je nije kao sto se vidi, samo sto je covjek uhvatio za vrat i kulturno istjerao napolje. Ne vidim nikakvo nasilje nad zenama i neku diskriminaciju. Odakle tebi pravo da ulazis na privatni sastanak i hodas gdje ti hoces. To je isto da ti neko ude u kucu bez ikakve najave i krene pravit demonstracije:
Ovo je vise nasilje nad tukom, zene nemaju nista s tim.
Kad može ovako ženu za vrat uhvatiti sutra bi on i Cvijanovićku tako da uđe na sastanak, strašno
Čitam komentare i ne mogu da vjerujem. Koji ženomrsci i muški šovinisti na ovom portalu. 1. postupio je nasilno bez ozbzira da li je u pitanju muško ili žensko ( a da je muško sigurno ne bi upotrijebio ovaj način) 2. čak ni osiguranje ne upotrebljava ovakve zahvate nad ljudima, nego ih prvo uljudno zamole da se odstrane Svim ovim koji ostavljaju uvrijedljive komentare na račun žena .. poglabajte☝️
@Dugme pridružujem se željama i čestitkama 👍
E to je demokratija!
Lijepa teta
Trebala je pojas bombii oko sebe. Bankari su najveci lopovi
ah ta ženska prava na krstaškom zapadu
Ja mislio da je to samo kod nas kad ono i u kulturnoj Engleskoj
Kozervativci nam dodju nesto kao SDA/HDZ/SNSD celnici :) Evo sudeci i po komentarima, mozemo zakljuciti da je tako.Evo garantujem da ce neki SDA istomisljenik, da protumaci ovo kao nesto sasvim normalno!? 'Sta je usla, sta hoce ova zena, neka ide kuci kuhati' To je to raja, sad kojem toru pripadate?
Samo udri ljudino, kakva demokratija zato nam i jest sve u kurcu kad smo dopustili da nam zene kroje sudbinu. Ljudi su hiljadama godina zivjeli i uvijek se znalo ko je musko, ne smije se to promjeniti nikada.
@Gazda94 Djeee hanuma?! Jel tvoja jos pere na ruke? Jesl stedio ili stedis na pelenama? Nego kad hebes zenu svoju ili tudju, nebitno, potrebno je da je prilikom hebacine ujedes iza vrata, ono malo da se zubi zariju.Drzis je tako po minute i kada je pustis, kad vrisne, onda kazes JA SAM TVOJ GAZDA :)
Ma o cemu pricamo? Normalno je da neko udje u salu i skace ti po glavi a kad hoces da ga izbacis to je kao primitivno ponašanje??!! Trebao ju je kroz prozor izbaciti!
Ništa čudno,sasvim normalno britansko ponašanje kad je lični interes veći od pola funte u pitanju.