Komentari (255)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa da, i nema razlike između turaka i srba, ista je to krv.
yes. crvena, podijeljena u četir krvne grupe sa dva rh faktora :)
Jа Хаплогрупа: I1 род Дробњака крсна слава та и та 1618г прихваћена тако и тако. Ај сад ви господине БЈЕЛи V xaxaxa
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
JAO NASLOVA hahahah.. a kad procitas sta je STVARNO rekao, tek onda vidis koliko je Klix zjbn "novinarski" portal :D
Haha ja sto ih covjek prozva pred cijelim svijetom:)
Haha ja sto ih covjek prozva pred cijelim svijetom:)
jel to nije u pravu samo sto bi prvo njemacka trebala da se pobuni
tace englez jbt kiša tvoja
Samo hrabro naprijed dok ne izadjete. Ne dajte se pokolebati.
Srbi unistili redom gdje su stigli, jos uvijek propagiraju nacionalizam i uopce ostvaruju pravo na kandidaturu?!? Pa dokle god jedna drzava zagovara nacionalizam i predstavlja se tako ne bi smjela da primirise EU. Iz istog razloga ni BiH nije mjesto u EU jer je tu mrznja najizrazenija. Onog dana kad jedna od ove dvije zemlje udje u EU bit ce to pocetak njenog kraja.
Kako Srbija zagovara nacionalizam i kako se tako predstavlja? Pretpostavljam da si iz Hrvatske gde je nacionalizam na najmanjem mogucem nivou, zar ne? Nema odvratnijih i poganijih licemera kao u Hrvatskoj.
@Velebit Gora Dobro vazi :) Argumentovano, kao i svaki put kad se svadjas sa Bosnjama :)
Nedavno je clanica Parlamenta u Britaniji suspendovana jer je prije par godina izjavila da Izrael treba preseliti u SAD. Hoce li ovoga suspendovati?
we dont want to join the european union ...we know that the EU will never accept Turkey because of we are muslims. Even countries that are in worse condition than Turkey is a member of the european union. (e.g : like greece ) only must go to more than 3 million refugees from Turkey!..i dont want anything else.
jebali ti turci i srbi mater pedofilsku. pa zar ne vide ovi britanci koliko su ružni iretardirani. da im nije čiste krvi sa istoka do sada bi svi bili mongoloidi
@glas-razumaglas-razuma HA HA u pravu si ionako već im okosnicu reprezentacije u svim sportovima čine pravi britanci. ne zna se koji je crnji
Turska u EU.bbuuuhahhahahaaa ....
U novom izvještaju britanskog Centra za informacije o zdravlju i socijalnoj pomoći /HSCIC/ navodi se da je tokom perioda između 2014. i 2015. godine u bolnice u Engleskoj primljen rekordan broj pacijenata zbog gojaznosti.
turci i srbi će nikad u EU, a mozda ni tada
Vrati koko sto si pozobala.
U sridu sto bi rekli...