Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako Hare nije bio tamo, ništa to nije istina. :)
Ja kao srbincina, srboljub, srbocuvar, srbešina i srbcina pozdravljam sve srbe koji vrbe, vrbe, vrbe, ja srbe,oganj,ugalj,list,hibiskus, sve su to srbi
Ma treba ga hana potersti se vise...dosta ije viise, brezrobrazni jedni bili! hrhrkkk, pokazati cu ja njihama!!1
Reci N E PEDERSKOM OKUPLJANJU U SREBRENICI.
Vidi ti se iz pameti i fizickog opisa da su turci krehali 500 god. toga sto ti sanjas. TJESI SE FICHVIRICU RUZNI PRIMITIVNI UTJEHU CES NACI TAMO GDIJE SI ZABORAVLJEN U ANADOLIJI !!! OGLEDALO U KUCI STOKO !!!
OVO JE HENOCID OPET U SREBRNICI PEDERI OPET!! TREBA HIN HAGU TUZIT MOZDA BUDE KAKVE NAFAKE I SADAKE !!!
Sta se desi kad Turcin krese vlahinje 500 godina? Ti
STA SE DESI KAD CRNAC KRESNE ARAPA !!! BOSnjak.
jao, pa šta imaju bit optuženi, nije to optužba ili su rođeni kao gay ili nisu...
velika je vjest da su pederi pomagali srebrenicanima, jer ovdasnji domorci vecinom zele da ih potamane. sad vjerovatno ne znaju sta bi.
Malo morbidno mjesto za trpanje ali ljubav nezna za granice......ha ha ha
Pederska posla...
koga boli uho za tim djecacima..
Vala bas I sta sad? Evo jedna puno jaca za Portal slicna Danas je u sarajvu lijep i sunacn dan ocekuju se temperature i do 23 stepana (\"C) Ali nevjerovatno poslije podne se ocakuje kisa !
I sta sad? Velike vijesti! To neki zlocin ?