Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kratkopantolasi na respiratorima.
Ja koliko sam procitao,ovi amerikanci sto pomazu kurdima pod hitno su poslali zahtjev ministarstvu da ovog pozera vrate nazad.Prijetio je i da ce se ubit ako ga vrate.Izvadili su mu udarnu iglu iz kalasnjikova jer covjek nije normalan,s kojom god je grupom bio,nitko ga nije mogao podnijet,svi ga tjeraju od sebe :D .Naci cu clanak kasnije pa cu linkat.
http://www.funker530.com/wp-content/uploads/2015/06/matson.jpg http://www.funker530.com/notorious-american-fighter-in-syria-calls-on-state-dept-to-remove-hollywood-actor-from-battlefield/ Eto :D
Nema pametnija posla :D glumac i ima pare itd i ode levat ratovati
Frajer fura svoj film...
Ovaj se ne šali, kalaš je otkočen...
Samo izgleda da nije svjestan da tamo nema glume👊
Ovaj levat se posvađao sa pola kurdskog kantona Rojava i nema jedinice koja želi da ga primi. Navodno nije metka opalio otkako je došao da im "pomogne", već se samo selfija i prodaje maglu. Trči sa kalašnjikovom okolo bez udarne igle. https://pbs.twimg.com/media/CGqHHXLWwAARy8S.png (i ovaj neki Amerikanac je tamo sa Kurdima, pa priča za ovog glumca)
a to je zakonski dozvoljeno?? koliko vidim i on odlazi na ratište u drugu zemlju,koja nema veze sa njegovom,i to je OK?? jer je babo obama rekao da je OK??!!??
Kad tad nestat ce zracne pomoci a onda ce biti kuku lele..
Puko čovjek.
Da li ce i njega uhapsit zato jer se bori na stranim ratistima?