Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plavi Fadil.
Nista vi niste morali HITNO. Kad je trebalo maska, radnici su radili u tri smjene i niko to ne spominje. A vi dodjete na posao u 10:00, a s posla u 2:00, za cudit se kako ista uradite
ova vijest se najviše tiče VB i njenih građana a šta ćemo sa našim propalitetima od političar koji na zdravlju građana obrnuše milione (što se zna) a da na kraju godine kada bude revizorski izvještaj (tj. nakon izbora) slika OTIMAČINE bude puno gora i gorčija za ovaj napaćeni narod. Znači ovaj info ima zadatak da pere domaće političare jer ne vidim svrhu iznošenja ovih za nas nebitnih podataka. POMETIMO SVOJ PRAG NAJPRIJE!
pa što se tiče toga koliko su bitni podaci šta se dešava diljem svijeta tokom pandemije ne bih se složila s tobom. NY je pisao o našoj nabavci respiratora zašto klix ne bi prenosio šta se dešava i kod drugih u vezi nabavke medicinske opreme i materijal tokom pandemije. ali mi smo narodi siromašni i ekonomski a i mentalitetom i intelektualno pa nam je teško palo ovo sve.
Isto je sirom svijeta, ne mogu ni da zamislim kako su ovi nasi potrosili novce. Dobra ova korona.
ima se moze se!! A kraljica nema ni za ulozaka!!
Ma nije moguće! samo se kod nas u BiH dešavaju ovakve stvari.
Dobar je nas fodil
SDA skola hahah
FFF na respiratorima