Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest se ušminko mamu mu *ebem odvratnu furaj po zatvoru sada.
Kada bi se u Bosni i Hercegovini, običan siledžija, dobrovoljno prijavio policiji i rekao ,,ja sam sinoć izvršio silovanje .......,, bio bi saslušan i pušten na slobodu. Kakav raj za svaki vid kriminala, lopovluka, vladavine nad jadnim i gladnim i ubogim penzionerima, starim bolestnim, napuštenbnim zemlja snova.
Mamu yebo bolesnu! 32 godine i dijete ganja, pa treba prema sebi stid osjećati. Još ponio tri kondoma.
Olloh, sada ocekuj tonu uvreda i komentara a ni jedan normalan odgovor ;)
Olloh, tek sada vidim da si i ti jedna bolesna budala sudeći po komentarima koja očito odobrava ovakve stvari, idi ubij se
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
... samo malo?!!? a gdje je dio teksta: "... od ranije poznat policiji..." i "... pusten poslije razgovora u policijskoj stanici..."???
Pa britania- nije bosna