Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U svakom slucaju podrzavam Ganica,ne zbog toga sto je Musliman,iskljucivo radi toga sto znam da nije nista kriv.Ali me zaista cudi,sto ce u Engleskoj i uopce u dusmanskim zemljama,ne samo on nego i svi ostali.Netreba u buducnosti nikoga zaliti ko ode u Englesku i strada kod njih. Srbija je vjekovni neprijatelj Bosnjaka i to cini u svakoj situaci,cak i kada nema nikakve koristi od toga kao sto je slucaj sa Ganicem. Sto se mene tice,njihov proizvod vise u moju kucu nesmije uci nikada,makar i skapo gladan.Isto tako gledacu u prodavnici gdje bude njihovi proizvoda ja cu tu prodavnicu zaobici,makar je drzao moj brat. Dodimo jednom pameti,nemojmo cekati zadnji cas......
@psiho25 da ti mene nisi s kim zamijenio, ili nisi dobro citao ili sta ? Slazem se ja sve s tobom, naravno da se trebalo braniti... Da se nismo branili, agresor bi napravio pokolj kao u istocnoj Bosni. A sto se tice gospodina Ganica i tzv. \"vile\" ne znam otkud ti to, ja to upce nisam ni pomenula. Mislim da to izmisjalju i namjerno potenciraju toboze neki kriminal, upravo oni koji bi da nas nema nikako, te da prave smutnju, i neslogu medju Bosance. Znas ako smo vec jedinstveni u odbrani nasih branilaca onda baci im kost oko cega ceMO se svadjati i tu nas slabe. Ali nismo ni mi vesla sisali !
Sta si ti @psiho25 citao , nisi ti razumio @ogorcenu... zena je na strani branilaca... e svasta...
e šta je glupih komentara, da čovjek ne povjeruje. kakve veze ima liberalna evropa s engleskim pravosudjem???? jao koji debili pišu komentare. jedino što je bitno u svemu ovom je da postoji blesav zakon u britaniji koji ce uskoro biti ukinut, najviše zahvaljujuci Ganicu. ako ima krivice britanaca to je što nisu i njega obavijestili unaprijed kao Libijevu. a vala kad zine na onoj svojoj ekavici ne bi ga ni ja obavjestio. ko garantuje da ovo nije udbaška igra da se Haretu digne popularnost koja do juče nije praktično više ni postojala? čim dobije izbore eto Hareta da s Dodikom razvale državnu imovinu. sjetimo se kako je nakon prošlih izbora razvalio reformu policije! STEP BY STEP što bi reko Saša Tihić.
@ogorcena!! Jesi li ti ogorcen/a sto je ova tzv kolona c.e.t.n.i.c.k.e jna na vrijeme zaustavljena mozda? Jesi li ogorcena sto im je propao plan da se kao ostatak tzv jna montira negdje na okoln abrda Sarajeva i da neometano nastavi sa granatiranjem i ubijanjem BiH i njenih gradjana? O nekom navodnom kriminalu gosp. Ganica ima da se pita samo BiH pravosudje, a ne institucije drzave agresora na BiH. Probaj sa tom demagogijom djeci u vrticu, mozda ti tamo prodje!
Srajlije, vi sebe nemate prava vise nazivati glavnim gradom BiH!!! Malo se zapitajte zasto!
Test test
Uvijek imam u glavi jednu recenicu Senada Hadzifejzovica, a koja glasi : Bosnjaci su dobri samo u ratu, tada su pametni, organizovani, znaju sta je dobro za njih ! Ova recenica stvarno dobro opisuje nas mentalitet.
ISTO TAKO POPISAM SE NA VODJE BHF, MANIJAKA, PITARA, NAVIJACA ZENICE, SLOBODE ITD. FRAJERI STO NE POKRENETE EKIPE, VI UZ STUDENTE TREBATE BITI ORGANIZATORI DEMONSTRACIJA. NAVIJACI I STUDENTI SU POKRETACI DEMONSTRACIJA VANI. JEBO VAS I DZEKO I SUSIC, JESTE VIDJELI KAKO TO RADE BOBAN I NAVIJACI HRVATSKE, DINAMA I HAJDUKA.
AFERIM LEGENDO GANICI!!!! TAK SE GOVORI NEMA STRAHA SVI NA ULICEEE!!!! SVI!!!!!!!! (ja ne mogu imam ravne tabane i neki me proljev muci danima) PATRIJOTEEEEEE SVI NA PROTESTEEEEEEEE!!!!
@OBILIĆ, ne kopile tursko, ne mislim da smo popusili. Da smo popusili ja vise ne bi ni pisao rijeci o tome. Mislim da ste vi c*et*n*ic*i tipovima patriotama kao sto sam ja koji cita vase poteze i misli i prije nego se i sjetite toga, ucinili veliku uslugu. Pomogli ste da se Bosnjaci mobiliziraju. Pitanje je dana kad ce sve to ojacati itekako. Zato se zahvaljujem unaprijed cet*nic*kom smecu na tome, pogotovo sto neke kao recimo Bosnjake Sarajeva se mora posrati i ubaciti im govna u usta da izvinu patrioti Bosne, da bi pomjerili svoje lijene i iznad svega glupe guzice. Izvinjavam se svim patriotama iz ostatka Bosne sto sam vulgaran, medjutim morao sam da bi vam objasnio stvar. JA SAM SE UBIO PISUCI I NA OVOM PORTALU I UPOZORAVAO NAKON HAPSENJA JURISICA DA JEDINI PRIKLADAN ODGOVOR TREBA DA JE HAPSENJE SRBIJANSKOG AMBASADORA I TO ODMAH NAKON STO JE UHAPSEN JURISIC I DA SE MORAJU RASPISATI POTJERNICE ZA SVE KURVINE SINOVE IZ EUROPSKE SEPTICKE JAME ZVANE BEOGRAD I ZNALO SE STA SLIJEDI.
AFERIM EJUPE GANICU!!! TI SI BRANIO SVOJU DRZAVU I NAROD OD SRPSKIH HORDI UBICA I SILEDZIJA! VRIJEME JE DA SE BOSNOHERCEGOVCI I SVE ZRTVE SRBIJE PROBUDE IZ INERCIJE I TRAZE ISTINU I PRAVDU! ZNACI NE SAMO BOSNJACI VEC I HRVATI I SVI KOJI SE OSJECAJU BOSNOHERCEGOVCIMA! SRBIJA ZLOCINAC SE BUDI, VAMIPIR CETNIK OBNAVLJA SVOJU KRVAVU DUSU! OVO STO PISEM SE TICE CETNIKA SRBA A NE SRBA KOJE KOLEKTVNO NE OPTUZUJEM! SRBI SU SAMI ZRTVE SRPSKIH AKADEMSKIH POPOVA PRANJA MOZGA I IDEOLOGIJE O VELIKOJ KRALJEVINI SRBIJI!
samo Ti i dalje nastavi misliti mentalnim sklopom koji nije sposoban razluciti sam sa sobom ..E,nemoj gledat\"otvoreno\"-gledaj \"nocnu moru\"!Usput,agresor Ti je jos u tvojoj samoj glavi,tesko da ce izaci..Lijeci se!
ma,neeee,nebi oni toooo,oni su merhametli..ni mrava nebi zgazili...nebi sami opuhali Sarajevo,pokrali i useljavali se ispravno sa rjesenjima sudova tzv,BiH u stanove i kuce \"cetnika\" i \"ustasa\"..
Sto se tice Ganica i njegove navodne korupcije? JESTE VI SBJESNI LJUDI DA JE ON KUCNI PRIJATELJ SA MARGARET TACHERI DA JE ON PRIJE RATA BIO TOLIKO BOGAT DA MU NIJE TREBALO UKRASTI NI JEDNU POPISANU MARKU? GOVORITE O NEKAKVOJ NJEGOVOJ KUCI? GLUPOSTI, COVJEK VJEROVATNO IMA LOVE NAPRAVITI DESETAK ONAKVIH KUCA I IMAO JE TO I PRIJE RATA. OPTUZUJETE GA ZA KORUPCIJU JER NJEGOVA PORODICA VEC IMA LOVU ZA POTENCIJALNU KAUCIJU? KAUCIJA U BRITANIJI SE MORA POLOZITI ISKLJUCIVO OD BRITANSKOG DRZAVLJANA, STO JE NA SEBE PREUZELA SANELA JENKINS. NARAVNO CET*NI*CKO SMECE JE POZURILO OPTUZITI GANICA ZA KORUPCIJU, A NISU IMALI POJMA O TOME. NARAVNO VECINA NEGATIVNIH KOMENTARA JE POSTANA OD PRIMITIVNE INTERNET PROPAGANDNE BRIGADE MILE RONHILA I BIA IZ ZEMUNA, MEDJUTIM IMA I ONIH NAIVNIH IDIOTA U BOSNJAKA KOJIMA PORUCUJEM OTVORITE OCI IDIOTI.