Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je to fino, samo teško dokazivo i raspoloživo za zloupotrebu, jer se pretežno bazira na mišljenjima stručnjaka koji uvijek imaju cijenu, a i iz razloga što psihički zlostavljači rijetko pokazuju pravo lice u javnosti..
@vlado.nine Hvala dragi Vlado. I ja tebi želim sve najbolje što duša kao što je tvoja definitivno i zaslužuje. Veliki pozdrav druže!
Bravo!!Dobro bi bilo da u svakoj drzavi uvedu taj zakon,jer psihicko zlostavljanje je najtezi oblik maltretiranja koje ostavlja dubok trag na ponasanje i zivot osoba.Sinoc sam prisustvovala tako jednom maltretiranju, otac psuje i vrijedja djete na javnom mjestu nazuvajuci ga retardom jer je djete pice prosulo.Nije bitno sto se oprzio, bitno je da je tata svoje frustracije izbacio na njega.Ee drzavo i zakone, da je kod nas takav zakon, prijavila bih ga, ovako sam nijemi posmatrac..nazalost.
Hah, to bi kod nas znacilo da zena ne moze zvocat muzu iz dana u dan, sto ovo sto ono, sto kasnijs, hoces li vise piti bla bla bla :D
Onda bi i Bake bio na sudu Jer je sto hiljada stvarno zlostavljanje psihički