Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ofirna malom trenerka oca\'m
PA NI OVI SRBI STO DOLAZE NA PORTAL, NEMAJU VISE OD 11-12 GODINA...
ma pitam se , gdje je onaj \'englez\' da nam malo, poblize, opise situaciju u \'njegovoj\' zemlji , i ova \'desavanja\' ??????
Jao pa i poundland fasovao. I znači \"wow\" predlažeš da i mi ovako nešto napraimo u BiH pa da se od love iz budžeta izdvoji koji milion za obnavljanje, kao što je to bilo kada je zgrada Vlade FBiH fasovala?
Nasa vlada nece pasti jer niko i ne trazi da padne. Ljudi ovdje sa kafice na kaficu a sve u vognama. Tamo su velike sanse da padne jer mjere vlade da se smanji drzavni deficit su udarile po siromasnijem sloju drustva i oni se bune i negoduju i tih siromasnih je jako mnogo u GB. Kad na zapadu dodje do socijalnih nemira, tada vlade padaju.
po tvom pisanju bi nasa vlada trebala padati svaka 2 sata
Kao prvo odakle sloboda da neko ove ljude zove vandalima? Omladina u GB je izasla na ulice jer nema posla, nikakva perspektiva, smanjena socijalna davanja, mnogi socijalni programi ukinuti, sve vece klasno odvajanje u drzavi, skolarine za fakultete stalno idu gore, ogroman pritisak na imigrante i njihovu djecu, svakojaka sikaniranja od vlasti i policije itd., itd. Pa nisu oni ko omladina u Bosni da ispijaju kafu vascijeli dan u kaficima i cekaju promjene a da prstom ne maknu. Citajte malo i strane web siteove sa pravim informacijama pa ce vam biti jasno zasto ovo rade. Vlada Davida Cameruna ce najvjerovatnije pasti.
sam uzbuna u londonu, 11 godisnjaci opasni, lutaju gradom, gaze sve predsobom sakrijte se u kucama stize rat HAHAHAH! odoh gledat pornic radije
zar se ovo dogadja u Evropskoj uniji ......a kazu da samo seljaci zive na Balkanuuuu gradjani i sa vama se nesto cudno desava neka smo i mi dozivjeli da vas gledamo kao crvenu mrlju na crno bjelom svjetskom tv ekranuuu kao sto ste vi nas nekad gledalii
trebamo mi u sarajevu kakvu pobunu napravit, pokupit sve što ima od onih lopova sa čaršije.. što bi bilo zanimljivo
je ko Maja sa zadnje slike :P :P
jesul doputovali naši šaneri.
zasto sada ne bombarduju. Ovaj mali samo hoce demokratiju. to jest da radi sta hoce
engleskinje se dobro karaju
ovo Mujo iz moje mahale !
sagsagasg