Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahaha, pa onda kao prvo ugasite BBC. Drugim rijecima, samo oni sami smeju da pisu lazne vijest i sire propagandu, a drugi ne smeju.
Znači klix će biti zabranjen u UK
Ma jok, to ti je sve ista propagandna masinerija.
al šta im Ruje uradiše za te izbore...i što je najgore navukli su masu ljudi na pro-ruske stavove, naivne kozmopolite. Ruska propagandna mašinerija i info war su priča za sebe i majstorluk. Mislim da je Gringosima bilo teško zamisliti da im neko tako nešto uradi, jer samo oni to smiju jel
FNA - fake news agency, sad ce i nasi doci na ideju za jos jednu extra agenciju za uhljebiti svoje guzane
Jednu?? Tri ili ništa - jedna federalna, druga republička i treća državna. Može i Brčkom jedna, jbg red je.
"Živimo u eri lažnih vijesti -VAS POBLEM NAMA JE SUPER TAKO NAM I TREBA
NE BIH DA SE MIJESAM ALI DJIKAN I MUDJIKAN -KO JE PRVI NASTAO-BEZ ONOG -JA OVOM MAMU ILI...SL
Hoće li onda ova agencija reagovati i protiv visokih vladinih službenika? Opšte je poznata stvar da je npr. Boris Džonson, trenutno Ministar vanjskih poslova, u vrijeme kampanje za Brexit, JAVNO LAGAO DA ĆE NHS (skraćeno nacionalna zdravstvena služba) V. Britanije svaki dan uštedjeti 360 miliona funti kad izađe iz EU?
Ovo je cista laz!
Ahihihihi NIKAKO NE MOGU SVATITI DA RUSIJA NIJE KRIVA NEGO JE NARODU DOZLAGRDILO
Eh...takvi bi se kod nas ibretom ibretili
Znaci dok kazes da nevalja vlast oni odma kazu "laz".
Najveca laz je da nam je EU prijatelj...oni nam kuhaju da se mrzimo svi i da omladinu nam uzimaju kao jeftinu radnu snagu..
Stvarno ovi Rusi, ko' Vegeta. Ne znam samo kako se stignu u sve mješati. Jadni Britanci...
znaci, gasite CNN i BBC
@CDD tisina mudjikane !