Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čiča Žarkec kad dođeš u crkvu da izgovaraš gluposti kakve vi vlasi nedjeljom izgovarate također nemoj misliti da je onaj bradonja u crnoj odori pravoslavni pop,pa se i ti dobro zamisli da mu ne eksplodira kandilo smrdljivo :)))
Smrdi prica na veliko ovo je sve temelj za spramanje da islam proglase fasistickom religijom i da krene cistka muslimana iz evrope prvo ce to biti francuzi pa UK i onda ostale clanice na ovakav su nacin Francuzi istjerali rome i rijesili problem.
Dobro je da su osujetili pokušaj. Ali, nekako im je priča isuviše jeftina, čak je djećija. Ne branim teroriste koji nemaju ništa zajednićko sa islamom, nego islam kojem se pripisuje tererizam.
Čuj "pretis" lonac :)
Zoeeeeeee....... Evo mene :-D Što bi švarcneger rekao : I'll be back :-D
More je poraslo.... kažu Artik se topi :-D odmah veće cijene u Brelima zbog ove pojave :-D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jeste naporni ! mrš
Rusi i genocidasi na aparatima kako domaci tako i oni preko Drine , NATO zajednica kojoj teze svi normalno Bosanci i Hercegovci pokazala da se moze nositi sa izazovima danasnjice. Cestitke.
Je li ubijen posto treba odrzati tradiciju one stare: "mrtva usta ne govore"
osujetili planove bobasu samoubici koji je imo bombu od pretis lonca ahaha :D
#JSIL