Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pobio ih bog sve nenormalne
@dervofincii To se desi kada te pogrešna osoba savjetuje za Islam.
Jasno nam je vec da je IS skupina bjelosvjetskih propaliteta i probisvjeta ...
idealno bi bilo dati im teritorij i kad se svi skupe na jedno mjesto onda ih roknuti atomskom sve skupa...
nakon toliko godina opet se pojavi leteci jojo , samo ovaj je malo bezze
Dijete iz propalog braka "pankerice" i idiota kojemu su ime dali JoJo... Fakat sta su ocekivali da ce biti doktor nauka??
"NERVOZA I ALKOHOL RAĐAJU DEBILE"!
Punk balija aaaaahahaha
Čim je došao u dodir sa islamom-odmah belaj.
Lažu, pravi muslimanu ne slušaju punk
Mani te se gluposti ljudi http://www.market.ba/oglas/ostalo/kamagra-oral-jelly-orginal/890514?porder=1
Mani te se gluposti za sve je tu http://www.simplesite.com/builder/pages/preview3.aspx?pageid=430422294&url=http%3a%2f%2fkamagros.simplesite.com%2f430422294&return=%2fbuilder%2fpages%2feditpagecontent.aspx%3fpageid%3d430422294%26gotoPos%3d332&previewtype=Default
Ja stvarno moram da reagujem na ovaj tekst jer se blati casno punk ime. Ako je gospodja sa V gitarom i ovom frizuricom "pankerica", onda je i Motley Crue punk bend. Nemojte, molim vas. Mora se znati neki red :-)
Trbalo ga je makljat dok je "bio mali".
tjesi se da je tako. isil je krajnost islama (nazalost). ali gori su ovi sto ga negiraju ili sto ga podrzavaju.
HAHAAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHA
ja kako vidim, najbrutalniji ISIL-ovci su sa zapada
@Naftalin E bas tako! Jbt sve neko drugi kriv,nece Bosnjo da prizna da mu braca po krvi siju smrt i da ih gotovo cijeli svijet mrzi. I sta kazu...nije kuhar htio posluzit dvije nindje mindje u Francuskoj?