Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Raspada se EU-a .........raspada.........niti vise eura niti ekonomije.........jedino sarkozy ako kolonizacijom i pljackom Libije ne napuni bankarske fondove francuske i EU-e......a i tome ce doci kraj.......kad tad..
naravno da je novac od poreskih obveznika tj. naroda stom razlikom da Evropljani nisu paglu kao narodi u Bosni pa bas nece tako lako preci preko toga da finansiraju one koji su ih u crno zavili tj. banke. Zbog takvih stvari padaju vlade, gube se izbori, nastaju i ratovi.
Samo tako. Što više jačati banke. Kasnije se one moraju spojiti u jednu superbanku koja će jedina imati vlast. Političare treba ukinuti. @Wow, lova je od naroda, pa ne pada s Marsa!
Nista se oni dogovorili nisu. Dokapitalizacija banaka da, ali ne mogu skontati odakle da namaknu lovu za tu operaciju. To znaci da se nista dogovorili i nisu:-) Dok je Eura bilo, svima dobro bilo, sada kada Eura vise nema, svi glume zainteresovanost da se kriza otkloni, a svako gleda kako da umakne iz Eurozone:-)
Monetarni sistem ekonomije, najveca prevara u istoriji covjecanstva!!