Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar moze i to da se desi u EU? Ne mogu da vjerujem. A mi mislili tamo zdrava hrana,organic,med i mlijeko tece,itd.Kad ono,ni manje,ni vise,nego kontaminirano.
@Django Djulaga ... kamo srece da ne piju kahvu! xD
@peanut hahaha jes vala....dobro jutro pini 😂a i ostaloj bandi neradnoj i radnoj i onoj koja glumi da radi dobro jutroooo😂😂😂😂
@DjangoDjulaga ... hahaha jutro, raspjevani i raspolozeni, zmajo :) ma svi mi samo glumimo da nesto fol radimo :))))
Evropa u nestasici kvalitetnih jaja
Slogirana jaja od slogiranih koka..Pa, moraju biti kad ih hrane otrovima i drze u zatvorima.. jadna chikenchad..:(
U Neum stiže kruzer sa 2.000 bogatih Šveđanki koje traže Bosance da se udaju –U ponedjeljak će u Neum uploviti kruzer sa 2.000 zgodnih i bogatih Šveđanki čiji je jedini cilj da traže Bosance za koje će moći da se udaju. Kruzer “Sverige Non Pasaran” specijalno iznajmljen bogatim Šveđankama, putuje već mjesec dana a u ponedjeljak će doći u Neum, na svoje konačno odredište, iz kojeg će se iskrcati 2.000 Šveđank .
Mi imamo dosta domaćih i dobrih proizvoda a uvozimo dosta smeća
I sa ovim jajima ste dosadili i bogu i narodu
...od rumunjskih koka...