Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
who the fuck cares?
Ma odjebite više
srecom pa je tek sutra :)
Raspada se a nismo ni ušli u nju :((
super ideja.al ne ide u korist usa da preko okeana ima neka zajednica, ekonomski, politicki i vojno dorasla im, gdje narod ima bolje vec njihov narod. moglo bi zaraziti njihove pa da ima bernie sanders,socijalista, bude predsjednik.
Opet ce netko kao Hitler shvatiti istinu i sve Zidofe, Srbe i Cigane baciti u more.
@bejbimejker ako nisi znao..hitler je srbima nudio saveznistvo..ali oni su odbili.. nisu bili prodane duse ko ostali :)
Sto i Srbe? Oni su bas miran, civilizovan narod koji je uvijek bio protiv nasilnih metoda i ratovanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sama prica o izlasku jedne od temeljnih clanica..stvara neku novu mentalnu sliku eu ... nije to vise prestizna organizacija.. turci ih neki dan odbise.. erdogan kaze..hajte vi bez nas.. stvarno..iz dana u dan postaje neka ofucana zajednica...sjecam se vremena kad su turci bili spremni prodat mater da udju.. a gle sad..
@Ananas123 totalna havarija..neko je vec predidjao raspad eu..ostat ce samo njemacka i njeni sateliti..
Ovako su i Škoti govorili da će napustit Veliku Britaniju pa kad su izračunali koliko neovisnost košta ( svoje ambasade, vojska, policija, DGS, carine, čovići, izetbegovići i dodizi) onda su ostali.. Tako će i britanci, glume da će izaći samo da ostvare svoje interese u EU i onda će ostati u EU..
@CRO-ERO nema to veze sa tim..penzioneri su glasali za ostanak..radi beneficija
da ... baš šteta što kod nas (na balkanu), prije 25 godina, niko nije znao računat
Još 17 dana. KAo i uvijek odlučuju neodlučni !
ucinice sebi i svijetu medvjedju uslugu svojim izlaskom.
zbog profesora, ucinit ce ..