Pristao braniti ubicu jer 'neko mora'
0
Breivikov advokat Lippestad je sve što on mrzi
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako je u tarcinu? jel rodio krompir ove godine?
dobro smo prosli, mog\'o mu je advokat biti omar ili karkin i jos bi ga izvukli iz zatvora
kislooOmijeGloova
da vam je članak malo pismeniji, mogao bi se smatrati i nekom vrstom vijesti. ovako je samo rekla-kazala, uz nelogičnosti zbog neposjedovanja osjećaja za gramatiku
valjda iz istih razloga sto po iraku, i ostalim zemljama muslici pobise vise muslica nego i okupatori i svi ratovi zajedno. eto zato, budala ima svugdje.
meni i dalje nije jasno,ovaj hajvan mrzi muslimane!!!a sto pobi svoju bracu po vjeri????valjda je trebao udarit po muslimanima?!?!?! ne kontam......
Samo da je jos musliman advokat, jos vise bi ga mrzio Breik
ma slabo,ubila ga ona zlatica,,a vicem ja mladoj bona zlatica ce na nj,a ona ce ti meni jok nece bola,vice pustidera sta ti znas.
Serem ti se u carapu seljacino !
Krscanski terorista...
Naravno da je \"pravni sistem\" vazan u demoNokratiji.... Da nije njega ne bi se ovo zlo ni desavalo...DEMOKRATIJA ILI DEMONOKRATIJA...???????