Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobre im specijalne snage...45 minuta po pozivu dosle...komotno nisu trebali ni dolaziti
U svom dnevniku navodi da pripada novoj grupi templara kojoj je jedan od osnivača i srpski ratni junak ( Arkan ili Mladić ?! )
što ste se nadigli toliko ? koga briga za tu jeb.enu bezveznu pede.rsko-lezb.ačku zemlju...može ih i led cijelu poklopiti ili pak mogu u nekom globalnom zatopljenju biti preplavljeni okenaom koga briga..ne bi svijet ni osjetio da ih nema...
Breivik priznao ubistva na ostrvu Utoya A OPET GA NAKON TOGA PITALI JE LI SIGURAN DA JE ON; DA MOZDA NISU MUSLIMANSKI TERORISTI?
DOBRO POGLEDAJTE , OVAKO IZGLEDA KRSCANSKI TERORISTA BREIVIK
sta ba lupetas amerika ovo ono...a Columbine,Virginia Tech,Binghamton, mass resetanje na radnim mjestima i skolama je takorec svakodnevnica u americi samo to nisu teroristi za njih,samo muslimani su za njih i njima slicnog misljenja..a jaro se useta u kampus univerziteta i roka jedno po jedno a posto je kosooki krscanin nije terorista.sve isti analni izmet.
Andres Brevik Veselinović - Batko
ja sam nevin
Juce su na vijestima u Njemackoj pricali o teroristickom napadu. Danas kazu bio pokolj, amok, tragedija. Nije vise teroristicki napad.
inače švedi i norvežani vole da miješaju vijagru,votku i red bul, pa možda mu je to dalo krila
toliko o superiornosti eu drzava, jedan lik napravio frtutmu,100 mrtvih.Mene samo interesuje kako neko ima 6 tona gnojiva i nije pod nadzorom drzavnih institucija sigurnosti?
trebalo bi sad ovog tipa prevesti na islam pa da svijet može reći da je ovo bio teroristički napad i da je on terorista
jj*** te...kakv ludjak....gledaj ti njega...sminkercic,sa partija ,ovo ono...
Sarajevo-x jeste li vi uopste imali bosanski jezik u skoli? \"... kojima je poginulo više od 92 ljudi.\" jako nepismena recenica..... svasta :)
izgleda tako pismeno, zgodan, plav za pozeljeti...ko bi rekao da je monstrum :s
Ma mati se Osla i ovih sranja ljudi, idemo u McDonalds pa poslije na SFF. Ovo je njihov problem.