Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubio 77 ljudi, 21 godina zatvora. SMJEŠNO U NAJMANJU RUKU. Kume ovakve treba odmah vješat javno ili spaljivat da gore u najgorim mukama.
To je maksimalna kazna zatvora prema norveskom zakonu, ali se moze produziti ako sud ocijeni da zatvorenik nije rehabilitiran. Sto ce se naravno, desiti u njegovom slucaju. Ovo je u praksi dozivotni zatvor.
@el-weedo: Slazem se da je uradio uzasnu stvar, ali ne treba kriviti sudije. Zakon se mora postovati i oni su izrekli maksimalnu kaznu koju su mogli.
Ma kakav fakultet u rudnik u najdublju jamu da ne vidi bijela dana!!! Ni srednje obrazovanje nije zavrsio kad je trebalo a sad bi da studira,
lijepa smrtna kazna. kako će zatvor resocijalizirati monstruma? i za 20 godina on će biti krvolok - pa barem mi ovdje to dobro znamo