Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TALIB je napisao: > E jel ti sad čudno što se muslimani koji se SAMO > BRANE,nisu napali NIJEDNU kršćansku državu > NIJEDNU,nazivaju teroristima. @TALIB, kad se napadne država onda se to političko-pravnim riječnikom zove agresija, ne terorizam. Pogledaj u leksikonu šta je to terorizam da ti bude jasnije, da ne budeš krivo ubjeđen vlastitim definicijama. Teroristi sa Istoka postavljali su bombe u voz na željezničkoj stanici u Madridu u martu 2004, London postavljajući bombu u metro u Julu 2005, i Pariz nedavno pucajući u ljude po ulici. U sva tri slučaja, iz političkih razloga ciljane su žrtve su nasumično izabrani ljudi, civili. Nisu ciljali kasarnu ili parlament ili vojna vozila, već ljude na ulici. To je terorizam.
Neznam kako da te citiram kad se nisi udostojio ni da ime napišeš. Ali... Opet nije dovoljno to što su samo rekli da je terorista,što i jest naravno. Kršćanski terorista je naziv koji mu pristaje.On je priznao da je to uradio radi kršćanstva protiv Islama,jel tako?Jest. Tako da pridjev terorista nije dovoljan. Sad kad znaš ko je Brejvik. Zamisli da jedan takav bude na čelu Američke Armije kao General Petraus.A Petraus je puno veći psihopata od Brejvika i puno više ljudi je ubio. Pa zamisli pošto ne poznaješ Petrausa,zamisli da je Brejvik general Američke vojske. Jesi li zamislio? E jel ti sad čudno što se muslimani koji se SAMO BRANE,nisu napali NIJEDNU kršćansku državu NIJEDNU,nazivaju teroristima. Za budale kao što je Brejvik,Petraus,Buš,Toni Bler itd nije čudno što su muslimani teroristi.Zar je ružno kad ti budala kaže da si budala? Ružno je kad ti budala kaže da \"pametan\". :)
Ma ovo je neki specijaalac ?
evo ti kakvi ste http://newsfeed.time.com/2012/04/20/meet-anders-breiviks-american-pen-pal/
Breiviku službeno sude za terorizam: 1. http://news.yahoo.com/video/world-27148842/breivik-charged-with-terrorism-28537427.html 2. http://www.cbc.ca/news/world/story/2012/04/16/norway-brevik-trial.html Toliko o onoj teoriji da je Breivik muisliman bio bi terorista, a kad nije musliman onda je samo ekstremista. Eto sad crknite od muke što se svi teroristi nazivaju pravim nazivom, čime ni oni sa istoka nisu zaobiđeni već su ih nazvali teroristima jer to i jesu. Kao što i ovog Norvežanina nazvaše teroristom također.
vidi se da nije srbin
Srbi S.m.r.d.e