Tvrdnje policijskog tužioca
0
Breivik bio pod dejstvom nedozvoljenih supstanci
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno, prenjelo ga. Ovaj portal kao da zeli da mi imamolijepo misljenje o njemu. Zao mi je vas islamofoba. KRSCANSKI TERORISTA DOLE GLOBALIZACIJA!!!
Aha, Bio pod dejstvom, sad ce da ga zali svijet, da kaze \'\'jadnik, samo je bio ovisan\'\', i nastavit cemo sa starom zapadnom pricom tj Islamski Terorizam. Pu J3bem vam m4jku zidovsku, za sve ste vi krivi i vas j3beni new world order!!
DOLE SMRDLJIVI SIS KEBAB!
je\'bo dzamije i crkve..treba ih sve ispishati
Pa kako nema bosnjaka na istoku? Samo u Turskoj cetiri miliona???????
fino Boga mi uljepsase krvavi KRSCANSKI TERORIZAM, samo je pitanje bilo kako to izvesti,a sad bi ko mi trebalo da vjerujemo departmentu za uljepsavanje...jos samo ovo : BREAKING NEWS ,Osama bio pot uticajem hashisha.... ma reko,kad veci od mene valjaju gluposti...
ma ja, mora da su mu muslimani dali supstance neke tajne
je.b.a.li te talibani ..talibani ne znaju koristiti ni mobitel a kamoli avion....koliko moraš biti glupp da vjeruješ toj američkoj smeće-propagandi...avion koji je udario u pentagon ispario ko šerpa provrele vode ?? na mjestu tornjeva hiljade toan čelika i betona otišlo u prah ali zato ne i pasoš jednog od napadača !? ....je.b.eni maloumniče ! probudi se !
aha, onda je moguće da su i talibani 11. septembra koristili steroide da bi mogli avionom višlje poletiti
Ove supstance su mu samo poslužile kao doping da bi bio što efikasniji.A napad je dobro isplaniran ranije.
Kao demokrata, slobodan covjek i pravi covjek izricito vrsim pritisak na pravosudje, da u duhu savremenih modernih liberalnih vrijednosti, donese oslobadjajucu presudu za ovog mladog covjeka koji je pocinio, ocigledno ta djela, bez pune svijesti! ON NIJE KRIV! Sloboda za covjeka
BOŠNJACI SU U SVOM NA SVOM
ako se bosnjacima ne dopada zapad bujrum na istok,nesto vas tamo nema,sto li???
Pa lik je napisao manifest od 1500 strana u kojem je pisao gdje je i kako nabavljao winstrol, koliko mu je davao koncentracije i refleksa i poredio ga sa ostalim steroidima i drot je tek sada zakljucio da je ovaj bio na ciklusu. Bravo.
Breivik je bio pripadnik tajne klero-fašističke sekte i to zapadni mediji kriju, jer se otrgnuo kontroli i prije vremena uradio taj teroristički akt koji j bio planiran u bližoj budućnosti. Sada se svi peru od njega i govore da je bio usamljen - priča za budale.
pa pola bosne koristi nedozvoljene supstance zbog lijecenja od posljedica rata, to znaci da i mi mozemo na turneju, kalasnjikov u ruke i u boj, sta nam ko moze ionako smo pod dejstvom nedozvoljenih supstanci
Pa nije išao na Olimpijadu da su mu zabranjeni steroidi!