Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
„Sećom, opstao je meteorit Bendego koji je težak više od pet tona, a otkriven je u 18. stoljeću u regiji Minas Gerais.“ E de mi reci kako je to meteorit težak pet tona mogao izgorit...
Muzeji su super izum: Skupi sve najvrijednije na jedno mjesto koje realno nije zasticeno ni od cega, pa da se sve moze unistiti djuture, onako sve od jednom bez neke muke. Tutankamon je s blagom lezo 3 milje godina zakopan 20 metara pod blatom i pijeskom. Nijedan muzej nece ni 200-300ju pregurat. Valja zaobic lopove, poplave, pozare, zemljotrese, vulkane, revolucije... NAPRAVIT REPLIKE; OSTALO ZAKOPAT MILJU POD ZEMLJU.
Dali ce ovaj moj 'skelet' od 30 ljeta toliko dugo zivjeti ??
Tuzno stvarno
Da je izgorio ovaj skelet u Foči, pomislio bih da je Eva/Hava. A ovako, u Brazilu... Možda mater od engleske kraljice? One mogu dugo dobacit
Mater engleske kraljice 12.000 godina star. Zanimljivo. Izvor?
@Kapetan26. Ne treba biti bukvalista. Referirao sam se na dugovječnost Elizabete. Npr; Stara ko grčka ambasada, star ko Zaim Muzaferija itd. Nevjerovatno je da i najobičnije gluposti moraš objašnjavati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)