Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prodaja magle je najprofitabilniji posao, samo je trebas imati kome prodavati, a tih ne fali
Nista ..prelazim na krscanstvo :))
Cekaj da se stisa ovo sa Kacavendom pa onda:))
Narod je još uvijek dobro zatucan !!!
hahahahha cuj vjera nesto sto je izmisljeno.puno sile u ustima a cim te bolest i nevolja velika snadje odmah pomozi Boze,al ne cudi ovo,BiH je drzava najvecih licemjera na svijetu.stvori ti svojom rukom i jedan kamencic,kad si tako silan,ni da milion godina zivis ne bi to uspio,gola cinjenica.a nista se ne stvara samo od sebe...
Zuki ce pozeleniti od muke kad ovo procita ! kakav X5 , kakvi romobili...
otkud znas koliko ima u jorganu...za crne dane :)
pa opce je poznato da je vjera nesto sto je izmisljeno da se lakse manipulise ljudima i da ih se kontrolise...to sto se lik obogatio je super ko zna ,zna(ocekujem odgovor nekog tek sversenog studenta medrese ili nekoga pod kacavendinom zastitom...bujrum)
Nije do njega, narod je stoka sto je nepismen i glup, i nama u BiH ovako rade politicari dok mi sutimo .. Mi smo najveca bagra ..