Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tamo ce prije pocet rat neg sp izgleda
Brasil ne može sredstvima ostvarenim na SP pokrenuti privredu. Preko 90% Braziliaca živi u stanju socijalne potrebe i nezamislive bijede. Svjetsko prvenstvo neće ništa promijeniti u pogledu njihovog statusa.Njihov bunt predstavlja sazrijevanje svijesti o ponoru u koji Brazil srlja i svijesti da se ogromna ulaganja neće vratiti. Spoznaja da nakon mjesec dana svjetla, bliceva, kamera, ponovo slijedi mrak i strašno siromaštvo, homogenizirali su Brazilce. Biće tu svega.
procitaj malo o brazilskoj ekonomiji, zatim malo procitaj o brazilskoj politici koje su 2 sušte suprotnosti... tada se usudi komentarisati i iznositi pretpostavke
U pravu su ljudi 100 %...