Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PROPAGANDA, PROPAGANDE I SAMO PROPAGANDE, 99,9% SU SAMO LAZI I LAZI, I JEDNOSTAVNO NA SVE MOGUCE NACINE ZELE DA STVORE RUZNU SLIKU O MUSLIMANIMA I ISLAMU. A MUSLIMANI I ISLAM SU POTPUNO DVA RAZLICITA PARA CIPELA. ZELE DA PREZENTIRAJU DA JE OVO ISLAM. A ISLAM JE DEFINITIVNO NESTO NAJ LJEPSE, JEDNOSTAVNO UPUTA I PUT ZA NAJ LJEPSI ZIVOT NA OVOME SVJETU I NA AHIRETU. SAMO JEDNA INFORMACIJA SVAKI DAN U AMERICI BUDE SILOVANO OKO 2000 ZENA.
najvaznije je razmisljati,i biti uvjerljiv i argumentov i siguran.vjerujte u ono sto logicki mozete zakljuciti,mada nam nekad i tu logiku pokusavaju da zavaraju.vjera u boga je spas.
kameno doba retardirano, nedaju zenama ni da pogledaju drugog ne sta drugo a oni bi sve moguce j******i
e da ovaj zakon u BiH pa pola bi politicara kilo STUCANO do smrti. ali kako to uvijek biva svi zakoni svijeta vrijede samo za obicne ljude, kako u BIH tako i u Iranu i bilo gdje u svijetu. CUJ KAMENOVANJE ZA PRELJU, PA TO JE UZAS. DOK VELIKE VODJE I SEICI GANJAJU TUDJE ZENE PO SVIJETU TROSECI MILIJARDE DOLARA UVU BI SIROTICU DA KAMENUJU FUJ GADI MI SE SVE NA BLISKOM ISTOKU FUJ, FUJ, FUJ
i da, islamski vjerozakon daje na pravo muskarcu da ima zena koliko hoce, a zena je na samom dnu svega, haj ne rise ba
kakve ba zdrave porodice, 98% bracnih parova vara, tako da manite moralisanja i nekakvih iluzija oko idelne porodice, muskaraca i zena :-) i na zapadu, i na istoku, a bogami i sjeverno i juzno :-)
Ti sto pametujes o zdravom drustvu furaj u Iran i zivi po tim idiotskim i primitivnim zakonima.
OVAKVI CE ZAKONI BITI I U BOSNI ZA NEKIH DESETAK GODINA AKO SE POD HITNO NESTO NE PREUZME :PPP
tebi je Bog pamet uzeo:) a ti nisi srbin u to sam 3000% siguran... mislim da si neki potrcko neke od bosnjackih nacionalistickih stranaka kojem je cilj da dize tenzije
Adinistratorima-koliko vam treba vremena da cenzurisete akademika??? ili svjesno pustate njegove komentare???
A zamisli da svi imaju skladan porodični život, pun povjerenja i spokoja?! To je smisao porodice, zato islamski vjerozakon nalaže ovakve kazne za one koji remete takav poredak. Zdrava i harmonična porodica je osnov za zdravo društvo, ali danas nemaš zdravu porodicu i to ti implicira svaku vrstu pošasti sa kojom se Zapad danas bori. Hajmo biti realni samo.
ccc pa cijeli svijet bi onda trebalo kamenovati, svi varaju, pola svijeta ima ljubavnice, druga polovina ljubavnike, odjednom svemoralisti nekakvi a svi bi ka*ali sa strane cccc
Bilo bi lijepo kad bi sve drzave imale ovakav zakon ;) Onda bi svijet bio puno ljepsi..ovo ce za 10 godina postati sranje..
ZIVJELA ISLAMSKA IRANSKA REVOLUCIJA...
bolesno