Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne razumijem ljude koji brane onog idiota koji je pobio djecu u Tuluzu. Najlakše je glumiti džihadistu i ložiti se na Al Kaidu pa postaviti zasjedu ispred osnovne škole ili vrtića i pobiti nevinu djecu koja još ne znaju ni kako se zovu. Ako je tako opak tip bio zašto nije uzeo pušku i tražio šehadet na bojnim poljima Afganistana ili Iraka.
Pa mi nismo vi... Vi dajete imena ulicama po ratnim koljacima...Drazama i Mihajlovicima... i ti se nasao nekoga prozivati, pasce smrdljivo. Onaj Muhamed je zrtva zidovsko americke zavjere protiv muslimana i njihovih resursa...citaj, nafte.
Brat heroja!!!
@heh Kazna za ubistvo kafira po Šerijatu nije smrt. Nisam upučen kakva je kazna,ali smrt sigurno nije.
zasto ne prenesete vijest da je ovaj terost bio u bosni kod radikalnih islamista
kad vec zele zivjet u islamskoj serijatskoj drzavi takvim ludacima jednostavno treba suditi po serijatski zakonima nisu zaslizili da ih se postuje prema civilizacijskim okvirima kazna, nabijanje na kolac, pa ti sine i dalje budi islamski fundamentalista
i bosnjaci su na njega ponosni.bare treba ulicu jednu po njemu nazvati u sarajevu.