Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Očekivano. Bolesni komentari od bolesnog naroda. Ne znam kako vas nije stid.
Delozirali ninja kornjace
I kad mi se neko krene zaliti ovdje u Bosni, ma treba mu odmah noge odbit.. -.-
Ovako ce Fahro i Azra zavrsiti . S obzirom na tornjakovu visinu nece imat problema :D
zalosno..
Čuj Columbije...šta je to
ovo je stvarno dokaz da ljubav ne možeš kupiti novcem - nemaju ništa - ali su sretni, vole se i imaju malog psa kojeg su spasili i koji im pruža bezuslovnu ljubav. Dušice drage, ne žale se, ali niko ne kaže da ne bi voljeli da imaju bolje uslove - ljudi su, pobogu, zaslužuju dostojanstven život. Bio ovisnik, došao tobe, pošteno živi i ne vadi drugima iz očiju. Da smi svi više LJUDI, bolje bi i nama bilo!
Ma mora da je SDA kriva za njihovo stanje hahahahahahahahahahahahhahah
Nindza kornjače
Svoja kućica,svoja slobodica
@BAT Pa sve sto ti se desava je TVOJ IZBOR. Sam tako i zelis. Tvoj je izbor sto necete da prestanete da pusite i svaki dan babrljate kako je komunizam idealan. Kad budete slicni uspjesnim drzavama, takvi cete i biti. Nista se ne buni!
i od nas ce ovo napravit kako je krenulo.
hahahahaha, sta ti je ljubav :D
Haha, ipak, u oba slučaja LJUBAV je ključna!
cuko žito :D
...ovoga nije bilo ispod tita, U NOVINAMA :D...
Ljubav i saht nad glavom je njihova verzija