Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predlazem da se slijedeca runda pregovora odrzi u Argentini u Hotelu Parana River, I da tom prilikom bude sto vise nasih politickih predstavnika, u obavezno 2-satno kupanje u rijeci
To bi bio direktan napad na riblji svijet pomenute rijeke, naime, obalna straža bi izvlačila pirane i vršila neku vrstu detoksikacije nad njima, jer su ovi nasi sto "sastance" otrov zivi :)
Ma ja,extremno zagadjenje vode i vodenih organizama. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Riba ipo dinar ipo - pošto je deset riba? :)
Sigurno ce nazvati ove ribe teroristima..
užas kao na fimu
Je* *em vas nepismene..
Avdija ce u pripremnom kampu prvo pustit Mujdzu da se okupa!
Vehabije navratile ribe da pokvare praznik!
BH Politicar:Hocel ostat sta za nas da se oglodje?!
Mija Martina:Sto znaju ribe,sto je domoljublje?!
Amra S:Vidjecu hocul Edina pustiti da ide u taj kamp!
Avdija:Imal tijeh piranja u nasem ljetovlistu,tj. kampu za pripreme?
Ta Južna Amerika je horor od kontinenta
Jos da je BiH tamo, tek onda bi bila uzas uzasa
Eh da je sakupiti ovu nasu svitu u jedan bazen pozvat ih i reci: Dzaba klopa, dzaba koke i pice pa im pustiti dva-tri jata ovih pirana eh da je ;)