Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jooj divljaka majko mila draga -_-
ne mora se upirati prst u ove ili one, pismo je tu da oni ciji je posao da rasvijetle skrnavljenje to i urade i treba uvijek reagovati na nepravdu, nepostenje i svako zlo koje nas zadesi. i sto vise ljudi reaguje i iskaze nezadovoljstvo to bolje. trebali su odmah i peticiju pokrenuti da svi zajedno trazimo da se pocinioci pronadju
Nitko ne voli balije.
i tvoja mama je tako govorila. a onda je jednog dana probala balijsku chunu
Taman sam ih spiminjao :-) Kojim su to odgovornim institucijama uputili protestno pismo? Do sada su pisali Ujedinjenim Nacijama, haskom tribunalu, vladama, itd... Da li je pismo dobio Obama?
Prenosimo polako rat i u Ameriku.
ko "mi" ?
Pa balkanci, nisi slučajno amerikanac?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Istrajati na tome da nađu krivca..Neka Amerika pokaže sprembnost da uhapsi krivca kao što smo mi kaznili Mevlida
srbi ili hrvati, nema ko drugi...
...i ovo nisu sigurno uradili amerikanci, nego samo i isključivo balkanoidi!