Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veliki covjek doktor i sve najljepse osobine koje se mogu pridodati ovom Gaziji .
dobro nam dosao brate i Allah ti dao svako dobro
Dobro dosao brate.
Da je Amerikanac, već bi bili snimljeni filmovi o njemu. Dva genocida preživio. Crveni tepih prostrijeti kad dođe.
Heroj Armije RBiH koji je spasio mnoge ranjenike u Sarajevu, i koji je služio državi kad je trebalo. Nadam se da će mu se Sarajevo znati odužiti sad kad njemu treba
U svom jednom životu čovjek prođe dva teška rata u kojima se borio da preživi, ali i da pomogne drugima. Hvala ti.
Ovo je čovjek koji je u svojoj mladosti bio spreman sve žrtvovati za našu Bosnu u ratu. Nadam se da ćeš ti i tvoja porodica pronaći mir u svojoj drugoj domovini. Dobrodošao kući!
Bujrum, dobro nam dosao hrabri i dobri insanu.
Dobrodosao u Bosnu, doktore. Hvala Allahu pa je ziv sa porodicom. Ovo je katastrofa historije covjecanstva, koliko djece su pobili, zena, trudnica, osakatili djece. Strasno za pogledati. Sudit ce izraelskim zlocincina i historija i covjecanstvo i dragi Bog. Za vijeke vijekova pokazali su svoje genocidno lice.
a bosna nije ni protestovala izraelu
Taman na vakat, sad će i ovdje pucačina, ratni dokta.
Brz oporavak momčino i odmah se ubacuj na KCUS. Samo nemoj kao Sebijini bježati s posla da radiš privatno.