Komentari (303)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To, Nejra, legendo!
Bravo djevojko !
Jesi li ti normalan ?
@Dathedr(nekamrlja)VII Mene bi stid bilo pisat bilo gdje po internetu da sam ti. Pogledaj samo sta pises, procitaj par puta u sebi, jel ista ima smisla? 3 osnovne imas zavrsene i knjige iz 4-og..
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Mashallah . U nas bi je vec proglasili zlocincem a mozda bi ila i hapsena od strane ministra cetnicke sigurnosti
rjesenje za sve NAS www.bakssuzz.stiforprs.com 100%nije spam neke stranice to tako registruju
Ne mogu da vjerujem sta sve Klix objavljuje. Svaka cast djevojci, ali ovo je obicna nagrada za najbolji uspjeh postignut U TOJ SKOLI. Takvih kao ona ima na tisuce po svijetu, sto Bosnjaka, sto drugih. Prvi je moj necak dobio tu nagradu i niz drugih nagrada, ali to Klix nije objavio. Pitam se da li je to zbog toga sto nema odgovarajuce ime?
Pa mozes izracunati i sam. Koliko zavrsenih srednjoskolaca ima na svijetu? Koliko je 5% od te ukupne cifre? Bice ih na tisuce, sigurna sam. A da sam zavidna, nisam. I sama sam rekla, svaka cast djevojci, ali to nije neka vijest. Ne znam ni da li je objavljena u Australiji u nekim njihovim novinama. Mozda sam razocarana, jer se o nekima pise, a o nekima ne pise.
http://www.heraldsun.com.au/news/special-features/news-in-education/vce/top-scorers#edusearch-surname-9734-72 Zainatila sam se da pronadjem. Ukupan broj bodova je 50. Ona ima iz matematike 42, iz engleskog 40 i iz zdravstvenog odgoja 46 (sto bi se reklo, nasa petica). Opet ponavljam, svaka cast za uspjeh, ali meni to nije vijest.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
hvala Karadzicu za njen uspijeh.
Sve pohvale :)
Dobro za paljenje naroda i za komentar:) . nema djevojka ni b od bosne. Rodila se tamo i zivi tamo. Samo su roditelji porijeklom iz bosne ,a ne ona.
Nama je na prvom mjestu drago sto je ona islamskog odgoja, a ne bi nam smetalo ni da se zove, lupam, Milena...
Zbog toga je i takav naslov" bosanka"! Iako svako normalan vidi iz teksta da ona nema nikakve veze s bosnom osim roditelja ali hajde nije lako naci vijest kad nema vijesti:)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
wow em pametna em lijepa,mashaAllah Nejra,samo tako nastavi,da ti Allah da zdravlja i srece
Ljudi ja sam dobio vise od 95.15. On je bila najbolja u svojoj skoli, a ne svih srednjih skola kako navodi naslov.
Udaj se za mene:)
Bice super ako sposobnost prati prosjek ocjena ali obicno je suprotno.
a jos i pokrivena, masAllah
Lijepa ko san...
Ne samo sto je pametna nego i odana dragom Allahu.
Da nije ovo isto kad pitas one naše kad odu u Njemacku svi neki Sefovi, menageri, a tamo čiste i rade na građevini, Kako to da nije mogla u BIH biti najbolja gdje je i konkurencija slabija.
.....u BiH je sve stela ko ima vezu da plati ,ne cijeni se znanje.
Ova cijepa stereotipe kao seljance omot od napolitanke...
nije seljance nego siroce *** ga ti... cuj seljance, sto bi seljance cijepalo omot od napolitanke