Komentari (204)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast ljepotice...eto,nisu te stigli ubiti 92,danas si ministrica,da si stigla do Sarajeva,bila bi vjerovatno na birou u Bakirovoj državi....ali tebi svaka čast...
Nije bas tako kao sto kazes,narod voli to da cuje ali nije bas tako
Nego kako je, reci nam? Svako ko zivi u BiH zna kako je, ne mora mu se nista reci xD
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Nema se sta drugo reci osim: SVAKA CAST!
Grad na Drini, hvala dragom Bogu ja i ti smo dva svijeta različita, u mome svijetu za razliku od tvoga zna se šta je časno a šta nečasno, šta je moralno a šta nemoralno.
Grad na Drini, o mojoj vrijednoći dovoljno govori da sam u roku završila fakultet, da govorim dva strana jezika, a kao ženi ne priliči da tezgarim po kafanama u nočnim satima. Ja se ne stidim nikakvog posla, međutim i za portirnicu, vešeraj, čišćenje i slična radna mjesta treba štela ili novac govorim iz ličnog iskustva.
Bravo sefice, neka ti je sa srecom. Hvala Bogu da si pobjegla iz onog tumora zvanog BiH. Inace bi sad sjedila na birou i gledala babine kcerkice i sinove kako se gotive.
Aida, ti si nas ponos ko zastava.
Da je ostala u BiH sad bi nosila šamiju, muzla krave i imala petero djece
A što to fali tim stvarima ?
Mozete pisati koliko hocete da je Bosanka kad se smatra Svedjankom.
A i ime i prezime su cisto svedski. Svi iz BiH u svedskoj imaju dvojno drzavljanstvo.
Dokaz da nisu sve dijasporke glupe kao sto mnogi u BiH misle. ODJEBAUS :)
Ovakvih primjera ima koliko hoces. Mi smo uglavnom jedan vrlo sposoban narod. Koliko smo sposobni za uspijeh u inostranstvu. Toliko ih ima sposobnih za lopovluk u kucanstvu.
Nasih mladih vani ima uspjesnih u svim sferama zivota. Prica druga , iz rodnog sarajeva zajedno sa majkom i nanom sa 6 godina protjerana u Njemacku odakle se sa 14 seli u Italiju. Kroz zivot i skolovanje skupi 6 jezika zavrsi fakultet i sa 28 na celu prodaje jedne od najpoznatijih modnih kuca u zemlji mode. Koliko je jos takvih?
Ipak 95 % radi na baušteli.
HBD2975, na žalost imaš pravo. Ali je i ima dosta dobre i pismene djece koja su uspjela. A ovo stvarno nisam vidio da su naveli Švedska, do mene je. Dešava se i najboljima. (a stvarno sam gledao, možda su dodali u medjuvremenu :) )
E da su jos znali napisati na celu kojeg ministarstva sada radi najmladja ministarka. Za vasu informaciju Aida je ministar obrazovanja unVladi Kraljevine Svedske. za sve nas ona je kraljica.
Prvo bi trebalo tekst pročitati pa onda komentarisati. "Sa 27 godina postala je najmlađa švedska ministrica u historiji te zemlje. Predvodi Ministarstvo obrazovanja"
Kad mi budemo birali skolovane i pametne ljude koj ce raditi u interesu naroda (mislim na sve u BiH) A potom ne budemo gledali koje je boje koze i kako mu je ime.onda mozemo reci da imamo drzavu.
Aferim!!!
Informacija nije u potpunosti tacna da je izabrana za gradonacalnika 2010 nego za pomocnika. Sve u svemu i to je veliki uspjeh, a pogotovu sad ovo da je postala ministrica. U svakom slucaju sva cast, samo tako nastavi.
Ode i Švedska u stecaj dosli bosanci u vlast
PUNO SRECE U RADU