Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ovdje kod nas je 85% kupljenih vozački
najveci je crnjak sto su ovi bosanci bolji vozaci od 99.9% amerikanaca
Nazalost vozacke dozvole nisu jedina stvar sto su neki iz ove grupe prodavali. Od njih si mogao kupiti socijalnu penizju i puno durgih lopovluka.
Nista novo. Sjecam se slicnih scena po Njemackoj, pa cak sam slusao o istim u Svedskoj i Danskoj. Kako su neki sa radnog stola maznuli stoz praznih vozacki i pecat a onda u izbjeglickim centrima stampali YU vozacke koje su naravno kasnje pokusavane biti pretvorene u nove vozacke iz navedenih drzava.
pisite vi o vitezu fakultetu travniku i ostalim nasim skolama na crno,a mante se amerike
Debili, mogli su tu istu vozacku nabaviti za 250$, ali nasoj raji je bolje da ih neko "nas" prevari za 2500$, nego da plate amerima mnogo manje i bez opasnosti, ovako 2500$ za vozacku, karta ili put do Wash. state, izadje ih vozacka 3000$ do 4000$, jer zaboravili ste, pored cijene za vozacku, morate lika castiti jos naknadno zbog usluge koju vam pravi, ovce vazda ostaju ovce, nema druge.
100% se slazem sa tobom. Nikad nisam mogo da razumijem zasto nasi ljudi trose po 10 puta vise da dobiju vozacku, penziju, itd. na ilegalan nacin, u mjesto da uzmu knjigu u ruke i zagriju malo stolicu.
Vi kontate ako nas covjek ode vani da ce postati ''normalan'' gradjanin! Isto je biti lopov i kod nas i u USA!
Naša posla...
ništa novo ,u hrvatsku se vozikaju sa afričkim iako su vidjeli samo u knjigama
U BiH sve legalno polazes, i onda na kraju moras dat komisiji pare, da te ne obore, ili da te ne zay.ebaju jer kakav nam je saobracaj mozes pasti na ispitu kad god oni hoce, niko nista ne postuje, pogotovo u manjim gradovima, gdje nema ni linija iscrtanih, nema pola znakova, ma ima vise problema. :) Dzaba ti sto znas da vozis, kad to ovisi o nekom kome kad se cefne obori te ili te pusti da polozis.
pa moze li negdje da se ne brukamo majku mu!
nisu ni znali da treba polagati jer su mislili da i tamo mogu kupiti vozacku kao i ovdje
I onda kazu kriminal, korupcija, prostitucija u BiH! Pa sve sto ne valja nama je doslo sa "zapada"..
ovo obožavam ....kolji i ljubi brata svog....jao majko moja pa to smo mi
brastvo i jedinstvo u americi :)))))))
Uhvaćena šestorka, kontam da nije ova naša šestorka sa lažnim imenima :-)