Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Original BOSANAC...
Da li ovdje iko cita tekst, alooo bivsa zena, sta on ima vise s njom.
@gooUser1568729713 pa prodala se ravaku za pare.sta mozes ocekicvati id zene
Heeers Mujo :)
Kad se radi o Bošnjaku, onda je Bosanac..
srbin
Bolje da je uzeo Africke sljive i ponio vazelina da ih "zi..gu"..obadvoje😜..Ko zna mozda se nebi zalili🤔🤗.. Nit bi on kazne fasovo😀
Ma kud ces palicom, sto ih nisi torbicom
Kako.sad Bosanac a kad dodje u Bosnu onda je stranac ?
trebala mu je žena dat
Ko zagovara pripajanje Srbiji neka ide u Srbiju, ko zagovara pripajanje Hrvatskoj neka ide u Hrvatsku... oduzeti im Bosansko Drzavljanstvo... pa kad dodzu tamo onda ce vidjeti da ih svi zovu Bosanci. A u Bosnu nema nazad eto vam i Srbija i Hrvatska pa se yebite....... https://www.youtube.com/watch?v=2rPVrDsgA-o
prstenom i zlatnim lancem i nožem i pajserom udari, razvali kad' ljubi
Sa ovakvim nacinom ovaj nas drzavaljanin je sam sebi nanio najvecu stetu i nepravdu. Brez obzira na situaciju, sad ga komotno mogu optuziti za pokusaj ubistva. Bolje bi bilo da je otisao popio pivo i smirio se...jos bolja opcija potrazio pomoc u vjeri i pomolio se. Zivot je kratak i brez veze provesti par godina na robiji...zena i muskaraca milioni na raspolaganju. "Neka ljubi ko god koga hoce" orilo se Saraj-Carsijom neki dan...vozdra.
@BiH sport za pokušaj ubistva a pušten na slobodu?Pa nije ti to Balkan, da je bilo pokušaja ubistva nebi ga niko izvadio iz zatvora dok ne odluži.Nema u Njemačkoj ni kaucije ni ku.ca.Kad imaju dokaze gotov si.
Čuj pobjegli u spavaćiu sobu ...i napravio im rupu na vratima ...trebo im je palicu u guzicu ....