Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa šta je kad pišu kako prave Bošnjaci pite u Ajovi što ne bi pisali i kad idu malo u aps
mene zanima je l dodik vlasnik ovog sajta ? moze l odg
MA,SUPER KAZNA!U AMERICI,ZA OVAKVA DJELA SE DOBIJA 20 MINIMUM!Zahvali Bosnjackoj dijaspori:D
Moj Sljivo -sta ti bolan bi da to uradis.Posto si priznao,nema ti druge vec u zatvor.Ovi te na portalu prepadaju crncima,ako se bojis zovni ovog s portala sto se zove Shekspir da ti zasiva ranu,cinimi se da je dobar strucnjak za to.
da si puco u sarajevu dobio bi samo opomenu a ovako.... američki zatvor,nije to mala z.... sretno mali papak i znaj da ces drugi put dobro razmisliti hoces li puskarati okolo
Doktor radovan karadzic genocidas pisopija guslarske retorike o krvolocima srbima psiholog boris tadic genocidas i sin genocidasa, tadic glavni cuvar sa ivicom daciem glavnih srpskih monstruma vampira smrti karadzica, mladica i hadzica ! doktor srpski genocidas karajlic jedan od najvecih srbo propagandista srspkog fasizma i nacizma ! doktor dobrica cosic najveci kasapin zdravoh mozdanih celija i kreator SVIH genocida Bosnjaka , Hrvata, Albanaca i Crnogoraca ! doktor vojislav seselj monstrum TERORISTA s kaljasnikom u ruci doktor emir nemanja kosturnica glavni faktor propagacije srbo terorizma i agresije nad Bosnjacima i RBIH-e, nastavak miloseviceve doktor dezertacije zdravih mozdanih celia u glavi! doktori srpski po laznim diplomama ali PO REALNIM MONSTRUM DJELIMA ! Nikolic je samo jedan primjer ko i boris tadic srpskih doktora smrti, drugo odjelo ali isto lice i misao GENOCIDASA I FASISTA ! dodik i covic SU SRPSKI genocidasi vojvode !
bas tako kako neki kazu ima da ti cmar CRNCI poderu papak jedan mali! dobro cmar namazi vazelinom da te sto manje boli! ugodan provod na robiji..
faljen iss ampače antiislamisto stari dok si ti na braniku Europa može mirno spavati
Ima da ti bulju poderu u prdekani!!!!
Bagra nasa samo nas sramote! SAD CE CRNCI DA MU CARD RAZVALE U ZATVORU, ONI VOLE MLADE BIJELCE... PONESI SEBI PAR KUTIJA VAZELINA....
Papak + oruzje = Belaj
sigurno se okliznuo o koru banane i slučajno opalio i tako tri još tri puta za redom. Koja ubleha od portala. Ali evo koristim ovu prigodu da kažem da je dodik kretenčina
dobro je prosao da nisu napravili virslu od njega
samo godina za ovog bosnjackog mitraljesca ?! kad sutra, zbog teskog djetinjstva, obori kakav avion ili izreseta pun autobus americkih pilota, tko ce onda biti kriv ?!
pa sine dragi nemoj to raditi dobices batina kod kuce jesil me cuo