Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na klixovoj internoj tražilici ukucajte riječ Bosanac. Sve što se dogodi u inozemstvu na naslovu piše Bosanac a na početku teksta državljanin BiH.Ukucajte riječ Hercegovac i nema niti jedan naslov.Ja sam državljanin BiH a nisam Bosanac.Ja sam Hercegovac.Sve se to smišljeno radi al kažem vam to vam neće proći.
Kako se zove državljanin BiH?
sto ovi silini Bosanci ne idu u Tursku pa to isto rade? zato sto bi im Jadogan hebao mater, eto sto - nego na zapadu to smiju
Poceo Kurz da steze omcu oko vratova balkanske fukare
a kad dodje u Bosnu sve sam ja to pošteno i svojim rukama zaradio ;D
Loša Austrija , skoro nikakva ;D
mogao doći u Bosni i živit' .
Ovako muslimani zahvaljuju na gostoprimstvu, pomoći. Svuda su isti. Trube o ljudskosti i pravdi, a iza leđa smišljaju prevare. E ko im dade naciju, mamu mu nakantarim.
i mi tebi svi mamu nataknemo
To ti procito izmedu redova?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovako se sine kaznjava, a ne ko kod nas da ti zivot vrijedi 5 godina.
garant nije SDA kadar, pa su ga zato brzo pronasli
cudi me da se nije krio u bosni.....nikad ga ne bi pronasli
@bavarskidekolte ko sve radi u policiji i ne bi :P
da dozovemo trollove iz svecke da nanjuse :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)