Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dejton je nastao na Genocidu UN je dozvolio da Srbsken Srbijanske trupe udju u Zasticenu zonu Srebernica i da pocine Pokolj.Medjuanrodna zajednica je BIH uvela enbargo na uvoz oruja Suverenoj zemlji clanici ujedinjnih naroda Danas u Pola BIH exsistira Entitet cije Politicko Vojno Policisko Rukovodstvo presudjeno za Genocid.Prekrseno nekoliko povljea UNa kao i Konvencija o Genocidu koja izricito zabranjuje postizanje bilo kakvog sporazuma koji sadrzava Elemente Genocida.
Bas tako, ovo je prava istina
Zapadnom balkanu je lakse metar u guzicu nego cent u glavu.
Kaze posebno zahvaljuje Vucicu. 100 muslimana za jednog Srbina.
A ko rezira te tenzije?
Pametan ovaj čiko.
Fejsbuk mudrac
"Patrioti" ne mogu bez tenzija, bez neprijatelja oni ne funkcionišu...
BLA BLA BLA! vi mozete da dovedete u red ove nase specijalce koji nas predstavlajju samo necete imaju mehanizmi za sve vi ste ih izmislili za nas ali ovako vam je izgleda zanimljivo da gledate
Zapadnom Balkanu su potrebne puške jer mi samo za to znamo.
I ovaj stari prdonja se pravi glup, pa svaki debil zna ko pravi probleme, tenzije,…
Nisu potrebne tenzije, vec vece plate i penzije tebra.