Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Putin kao Milošević , gdje god ima rusa to je njihovo , istu matricu provode Vučić i Milanović!
pa sta su onda tony bler george bush i svi ostali
Vi dragi Klixe brisete ali ljudi u Bosni pre svih Bosnjaci shvataju kakvo je zlo zapad i Engleska. Krijete, brisete komentare i podatke ali dzaba. U Indiji su umorili i ubili 87 miliona ljudi, u Kanadi oko 18 miliona Indijanaca, u SAD-u 76 miliona Indijanaca, u Australiji oko 5 miliona Aboridzina. Uglavnom potomci ostravljana, njihovi robijasi i kriminalci. Bujrum brisi. Aferim vam bilo!!!
Njega su davno uporedili sa tetrijebom.
Možda je Putin Milošević, ali je EU Jugoslavija
Pa u Srbiji tog Milosevica smatraju nacionalnim herojem.
Tako je Borise
Više nije dovoljan Hitler ili Musolini za poređenje sa okupatorima i ratnih zločinacima nego uđe u vokabular Milošević kao paradigma svakog zla u 20. stoljeću.
Alek picousti na aparatima, 🤣
pogledajte koju rijec u Americi koriste za muski polni organ... Johnson
Ameri imaju jedno 10 imena koje koriste za to
U pravu je lik
Ista sorta
Vidi minusa od fanova Miloševića Dobro je nekad pjevao Bora čorba četo ""za ideale ginu budale""
Kosovo je slobodna i nezavisna evropska kultura s vlastitim albanskim identitetom, s vlastitim albanskim ambicijama i sudbinom......nema tu više srpčadijsko ništa.........
Agresorsko smece