Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji idiot..
Nema vise Britosima benificija od EU- sad ce biti carine,vize...
ovo ti je ono trazim posao a molim boga da ga ne nadem
U realnosti ovo je mnogo komplikovanije, jer da Holandija, Grcka i dio Francuske izadje i da se Ukrajina pridruzi EU dobili ste granice Treceg Rajha. Sto se tice svih vrsta Kvislinga sa prostora BiH, prvo na trening kod Nijemaca na pranje starih i usranih guzica pa onda da se sa pjesmom krene prema Ukrajini i Rusiji. Mozda treca sreca, ali sve su prilike da cemo opet dobiti po nosu.
Jos dvije tri zemlje da krenu za britancima, i gotovo je sa EU.
@TSNTAL165 kad su vidjeli kako su britanci to dobro organizovali, svi polomiše noge da krenu za njima....
A ne spominje koloko mora da plate miliona za izlazak (napistanje) EU tako u Brüsselu u govoru stoji ☝️
Ovi Britanci su dodijali više isto k'o i bh političari. Trebali su prvo skočiti, pa reći "hop". Glume neku uzornu gospodu, a do prije 150-200 godina još su lovili vještice i spaljivali ih po selima, Themzom im tekle životinjske iznutrice i kanalizacija itd. Napredovali su jedino krađom kolonija, a kada toga više nema, isplivala glupost srednjeg sloja, a o nižim slojevima ne vrijedi trošiti riječi
@AngelSPMV ovdje je riječ o VB tj GB. Kada bude riječ o BiH, pisat ću o BIH, svom jadu i smeću kako plastičnom, tako i organskom, a prije svega dvonožnom
@kolorit "a do prije 150-200 godina još su lovili vještice i spaljivali ih po selima" da ga nisi prećer'o za jedno 300 godina?
Možemo li se mi uvaliti na to prazno mjesto Borise, javi, neće bit džaba ??? poyy