Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De bolan pocesljaj se nekad
Pa bas izgleda otakceno, sto je coool. Sto mora svak biti isti. Da se ne pere kosturica onda okey mores prigovarat.
Kad odron krene da kenja. Tenkovi sami po sebi ne znače ništa. Imaju ulogu teške konjice. Bez sadejstva sa jakim PVO, motorizpvanim pješaštvom i artiljerijom ništa. Kanta za vježbanje gađanja.
jebace vam putko mamu kad tad
Za koga da završi posao!? Puno vi igrate oko Ukraine, koju rudu to ona ima da vam treba pa će te je vi braniti. Najevao je onaj ko ga napadaju a i o aj koga vi branite.
Ma mamu ti, stavi svoje dijete u taj tenk da se bori, umjesto da istrebljuješ jadne Ukrajince zarad tvojih geostrateških interesa!
Tako je Borise,agresore nabiti u Azovsko more.
Borise, prva atomska ide na Veliku Britaniju. Pa se ti kurči. Lako je tuđim qurcem katran mješat’.
Ovo pricam od 24.2.2022. Svo oruzje dati braniocu civilizacije. Ocistis drzavu od teroristicke bande, pa nek barbarisu u Rusiji koliko god zele. Nema Rusa, nema rata. Mir i slava civilizaciji.
Samo.palite vatru, ginu ljudi DEBILI !
Vidiš ti te face kolonizatorske,,radi ovakvih malo manje ne volim Rusiju
Nadam se da će Ukrajinci dobiti sve što misle da im treba.
Ukrajina je postala zemlja za pranje novca svjetske vojne industrije. Sta su sebi dozvolili.
Srbi na aparatima, odmah se sjecaju traktorade, JA IH SVATAM.
Zapadne sile, na čelu sa SAD i VB, nastoje cijelom svijetu silom nametnuti svoju viziju svijeta, svoj ekskluzivitet, svoje poimanje ljudskih prava, svoje shvatanje tolerancije, svoj stil života itd itd. Ustvari riječe je o suvom neokolonijalizmu u modernom pakovanju i težnji za potpunom kontrolom nad ostalim civilizacijama, državama i nacijama.
Ne zanimaju ih uzroci i posljedice, ne zanimaju ih socijalni, politički, ekonomski, demografski, sigurrnosni faktori, dakle ništa ih ne zanima osim želje za totalnom planetarnom dominacijom. Amerika je trenutno globalno carstvo koje je neprijateljski raspoloženo prema svim društvima koja ne žele da otvore svoja financijska tržišta kako bi ih opljačkali američki oligarsi.
To je srž i suština trenutnog globalnog sukoba, a ne Ukrajina, jer se radi o planetarnim, a ne lokalnim razlozima. Ovaj sukob u Ukrajini je sukob dviju ideja, dviju političkih koncepcija, dviju životnih filozofija; a to jeste globalizma i suverenizma i na toj liniji se dijeli cijeli svijet.
Bravo Johnson. Sa ubicama nema price, samo ih gazi
Rusi imaju oko 12'000 tenkova.....koje budale iz zapada sanjaju
Ma djaba tenkovi kad ih nema ko voziti, potrebna je ozbiljna obuka Ukrajincima za većinu NATO tenkova, nije to biciklo da ako znas voziti jedno znas i svako drugo... jedino ako ne planiraju slati uz njih Poljake, Rumune ili tako nešto