Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imate li vi ikakvog posla ljudi osim postavljanja maloumnih,rasističkih komentara.
Mora da sad dole Kobani crew svrsava od srece.
Zao mi je, ali ce ostati kraci za glavu.
@franciskus1 Smrad tvoje porodice se širi!
Žao mi je moja porodica nije islamska , stoga smrad se ne može čuti. :)))
a vlahi legendo pa kako može bijeli luk više smrditi od smrada islamskih terorista eliminisanih 90-tih ????? Jedino taj smrad se u Višegradu nije čuo jer se koristila vatra :))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Iako mi je puno zao momka nisam zabrinut. Izvedeno je do sada preko 1000 napada i jedan avion je oboren. Dakle vjerovatnoca da ce pasti borbeni avion je 0,001 %. Dakle ja sam u Septembru rekao da ce ISIL biti na koljenima za 3 mjeseca. Malo se oduzilo ali uz Allahovu pomoc Kurdi vec prodiru u Sinjar.Kobane se odbranio. Sledeci je Mosul. Raspad koljacke tvorevine je poceo. Hvala Allahu gospodaru svjetova!
Sad će nad pilotom da obave islamski ritual koji nalaže Kuran. Sječa glave , uz urlakanje Allahuuuuu Egbeeeer. A prisutni Hodža će im govoriti " Aferiiiim braćo muslimani , to je Muhamed želio"
škorpioni i "škutori" su samo čistili smrad
Sto to ako je taj neko po vjeroispovijesti musliman treba, mora da gotivi hajde nazovimo borce eeeeee ja ne moram, a Vi koji ih volite nema potrebe da punite glavu drugima kako grijese. Borac koji ubija sto mu sve dođe pod ruku, ccccccccc.....
Sto to ako je taj neko po vjeroispovijesti musliman treba, mora da gotivi hajde nazovimo borce eeeeee ja ne moram, a Vi koji ih volite nema potrebe da punite glavu drugima kako grijese. Borac koji ubija sto mu sve dođe pod ruku, ccccccccc.....
Od Abdullaha b. Habbaba rhm., se bilježi slijedeće: Čuo sam moga oca r.a., kako kaže: Čuo sam od Allahova Poslanika s.a.w.s., slijedeće: "Pojaviće se fitne/smutnje – Allahov robe, budi u njima onaj koji je ubijen, a nemoj biti onaj koji ubija!" (Pogledaj: el-Sunen el-Varida fil-fitneh, br. 30., 1/231.; Subulul-Selam, 1/197.; Kešful-Hafa', br. 2022., 2/1017.; Kitabul-Fiten, od imama Mervezija, br. 399., 1/156.)
Šta ova čizma predstavlja na prvoj slici u visini stomaka ovog u šarenoj uniformi ?
Svaka čast! Zahvala Allahu swt!
Nakon pobjede su sigurno silovali koze ^^ ili mlade austrijanke... Puahahahahha ! Ne znam ko je izmislio ove bradonje ali stvarno su kao karikature.. Vidi se da su cionisti i amere tu nesto izmislili :)
Mislis ? Ahah ! E sad nisam bas htjela u top komentar ali ispade... Sramota :) a badnji dan!
Ahahahah nasmija me :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
istrijebit će se Cionističke marionete međusobno, Tajib Erdogan je nešto najbolje što se desilo Turskoj,svaka čast Sultanu Erdoganu što dobro balansira kavgu među arapčinama soft-core i hard-core Vehabitima i Kurdskim vukodlacima Pešmergama