Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako želiš da uništiš jednu državu iznutra, razvali joj obrazovni sistem. Poznato ?
Ubila ga demokratija i prosperitet
@SA964 Zašto uništit jednu Drzavu ako mozeš biti gazda te Drzave . Samo moraš im Drzavnu Banku uništit i uvalit im strane Banke kao u BiH. Nije Amerika Tako mocna što imaju obrazovani sistem vec što vladaju i osvajaju Banke
tko ce ga ubit nego Ameri
Previše je ta krajevska porodica fina i poštena da bi se ubijali radi nekih ličnih nesrazmjerica ili ambicija. Ameri su ga ubili, pa onda montirali zvaničnu istragu da ispadne da nisu. Zna Bošnjo sa klixa sve ba.
@Ipkis, A ti vjeruj(eš) u zvanicna saopatenja :-) haha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ubila ga CIA
Ovdje je sve jasno.
Što ti je borba za vlast, nema tu ni vjere, ni Meke, ništa osim interesa, tako i dan danas, svi političari su odrta mafija i kriminalci
dug tekst, ne mogu..
Saudijci su po meni naj veci neprijatelji Islamu. Nek mi Bog sudi ali tako je.. oogledaj sirotinju po Iraqu, Iranu oni zlatna auta daju. FUJ
Drzava Izrael !
Kralj Faisal ili kako su ga zvali "The last of his kind", je bio kralj kojeg vjerovatno jos dugo necemo vidjeti. Kad je postavio embargo nafte svim zapadnim zemljama zbog okupacije Palestine, tada americki izaslanik ga je pitao sta zeli. On je odgovorio da zeli obaviti namaz u Al Aksi, dusa ga boli za tim. Zatim mu americki izaslanik prijeti da ce bombardovati naftna polja, a Faisal mu odgovara legendarnu recenicu:
"Mi arapi smo stoljecima zivjeli na devama i hurmama, zasto mislis da bi bio problem da se vratimo tome opet? Vama je potrebnija nafta nego nama.". Jedini politicar koji je imao petlje da se suprostavi otvoreno na takav nacin. Danas, nazalost, vidimo sasvim drugu stranu SA.
jaorba @ i Vuk Karadžić, Tesla, Milanković itd su se usavršavali u Beču i Americi, što se provaljuješ? Po znanje se ide i u Kinu ako treba.
CarDarije@ ti kao pismen i obrazovan i sve znaš ... jel ti ko brani veliko slovo posle tačke u rečenici ?
Žalosno je da jedno društvo zavisi od sposobnosti jednog vođe.
Bez da ikog uvrijedim, Muslimani su oduvijek bili najveći neprijatelji sami sebi
Mossad
U naslovu se krije odgovor ko ga je ubio. Borac za Palestinu
Zato ce ovaj novi princ da ih kara bez vazelin 😁
Allah mu džennet dao. Ovo je bio muslimanski lider sa kičmom, stavom i odvažnošću!!! 😢