Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametni Jevreji!
Jako interesantno je da ovi napadi niti u jednom momentu nisu nazvani rijecju \"Terorizam\" i ako je ovo najcistiji oblik istog, da je kojim slucajem neki musliman bio povezan sa napadima makar i onako iz daleka u istom tekstu rijec \"terorizam\" bi bila napisana minimalno 20 puta, uz to bi i rijec \"Islam\" i \"Islamski\" bila takodje upotrebljavana, a ovako je to samo \"bombaski napad\"
Vecina onoga sto si rekao je tacno, samo sto nisi uocio da chifuti samo iskoristavaju hriscane, jer su im nabili kompleks griznje savjesti - tako da ovi iz \"moralnih\" razloga postupaju onako kako im chifuti narede - daleko od toga da su hriscani toga uopste svjesni. Chifut vise mrzi hriscana nego sto bi si obican covjek ikada mogao predstaviti. Protiv muslimana nemaju skoro nista, osim sto ovi zive na zemlji koju bi oni rado prigrabili sebi - zato im i trebaju hriscani da odrade njihove ratove. A kad odrade, prvima ce im zabiti noz u ledja.
davno je receno da su zli blizanci je,vreji i komunjare i to je istina
može biti da je Lisbeth Salander kriva za napade
Po nekom principu na udaru terorista bi se trebali naci i Mercedes, BMW, Hugo Boss..itd, svi oni su dobijali velike subvencije od Adolfa.H, npr, konfekcija Hugo Boos je sila uniforme, samo je interesantno da Jevreji itekako vole voziti se u njemacka auta, od obicnih ljudi do Natanjahu\'a i kompanije.
nije cudo sto si od namjestaja posto najbogatiji zato mi iz krivaje nemamo sta jest zbog tvojih miliona, tebe ko uzme za partnera nek sebi slobodno mezar kopa
PORIJEKLO HITLERA JE JEVREJSKO.
ISTO MRZI JEVREJ,ISTO MRZI NACISTA ISLAM,SVE SU TO ISTA GOVN.A SAMO DRUGO PAKOVANJE KOJE MRZI I SMRDI,SHVATI BOSNJO ZA SVA VREMENA,SVE RATOVE SU SARADZIVALI JEDNI SA DRUIMA,MASA DOKAZA,A ZNA SE KOJE BIO ZRTVA,PALESTINCI,BOSNJACI,CERCENCI ,IRACANI,I SAD LIBICI,SIRICI ITD,ITD....NASA DJECA UMIRU PO SREBRENICI I SARAJEVU A ONI ZAJEDNO PARTIJAJU I SASTAJU SE,NIKADA KRST NA KRST NECE,I UVJEK JE U SAVEZNISTVU SA JEVREJIMA PROTIV ISLAMA.KO KOGA NAPADA,JUDE NIKADA NECE NA SVEDA,PRICE ZA MALU DJECU DA SE JUDE I NACISTI MRZE,ONI IMAJU ZAJEDNICKI CILJ.
Šta tebi nije jasno da je taj što je u Hebronu pobio nedužan narod sličniji tebi nego većini Jevreja? ...a o vjeri koja čeka nekoga da nastavi što je Hitler počeo nemam riječi.
najgluplji komentari ikada....
-cifute (Jude) nemogu Germani a i ostali krscani jer su im razapeli Isusa !
Samo mrtav fašista je dobar fašista. Udri fašiste svih oblika !
Šta da ti kažem osim da mi je drago kad me nacista zove čifutom, taliban b.lijom, vehbos komunjarom, četalj poturicom, ...
Malo obuke: Stieg Larrson ...