Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji su ovo vjerski fanatici jbt! U sred dana po ulici ubijati civile
sunije vs sije superball.
Nikad mira u kraljevstvu nebeskom....ludilo zadrtdih je postalo vodeća stvar širom svijeta, samo ima različite predznake....
Ludo sve
HAHAHAHHA ... ima smrtonosne ćelije za spavanje... HAHAHAHA... kakav neuki prijevod LOL ... jeste li culi za "spavače" i znate li šta t znači?
JEL OVI NEJMAJU KAKIH NJIVA DA KOPAJU PA SAMO HITAJU BOMBE JEDAN NA DRUGOG? IJA SE S BRATOM POSVAĐŽAM AL HITIM SAMO SIKIRU NA NJEGA. NEBI BOMBU, JEDINO DAGA UFATIM SA SENADOM. ONDAK BI HIN ISKLOCO SIKIROM I POSLAGO KO KLADIČE.
Zanimljivo kako zadnjih 20 godina se puca po bliskom istoku, a Amerika konstantno nameće 'mir'.
Talibans vs Afghans
Nauka kaže da se inteligencija prenosi preko X-Chromosoma, a to znači da je muškarci mogu dubiti samo od majke. Jer žene imaju dva XX a muškraci jedan X jedan Y. Znači muška djeca dobivaju od oca Y a od majke X. I sad žene u nekim zemljama se ne mogu intelektualno razvijati i da izuče neka zanimanja. I onda im X-Chromosom oslabi... Sa katastrofalnim posljedicama za cijelo društvo
Shubi Dubi duuuuuu
gooUser1659638697 To se ne naslijeđuje? To pitanje je nauka već davno riješila i ne bavi se više sa tim teorijama. To vam je kao kad kažete da Virus Sars-CoV-2 ne postoji.
sto izrael neko ne napadne ovi se izmedju sebe tuku budale
Muhamed a.s. nije prorok nego poslanik. Sramite se "novinari"