Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GAdafi ne daj se, a terorisiti treba unisititi. to su nepriatljei libije, Ma imali smisla Alkadia i Zapad zajedno protiv Libije, pa ovo neme nigdje. Mozuda je u avaganistanu Gadafi haha -- Gadafi izdrzi,
PAR CINJENICA O LIBIJU KOJE VJEROVATNO NIKAD NISTE CULI BNP po glavi stanovnika: 14.192 $. Primanja na racun nezaposlenosti: 730 $. Plata medicinske sestre: 1.000 $. Za svako novorodjeno dijete drzava porodici placa 7.000 $. Nakon sklapanja prvog braka svaki bracni par dobija 64.000 $ od drzave za kupovinu stana. Prilikom otvaranja privatnog biznisa svaki gradjanin dobija 20.000 $ pocetnog kapitala od drzave. Obrazovanje u potpunosti besplatno. Zdravstveno osiguranje za svakog drzavljanina u potpunosti besplatno. Cijena hrane simbolicna. Elektricna energija za upotrebu u domacinstvu besplatna. Krediti za kupovinu stabenih objekata i vozila bez kamate. Prilikom kupovine automobila drzava placa 50% cijene vozila (pripadnicima oruzanih snaga 65%) Cijena goriva smijesna (litar benzina Kosta 0.14 $) Ovo je daleko od onoga cime nas mass mediji kljukaju i sta oni zele da mi znamo.. POMOZIMO DA ISTINA IZADJE NA VIDJELO!
Fakat ne razumijem ovog idiota sto kopira vijesti i linkove ovdje. Svak ko dodje ovdje ima internet i moze to procitati ako zeli, a tebi bi pametnije bilo da trosis vrijeme na nesto drugo umjesto da dosadjujes ovdje..
Jedan Rus, obučen kao stari ruski ratnik, odapeo je strelu na rezidenciju američkog ambasadora u Moskvi u znak protesta zbog agresije NATO-a na Jugoslaviju. U napadu na Vranje oko 11 sati poginule su dve, a 23 osobe su teže ili lakše ranjene. NATO je ispalio 11 projektila na kasarne \"1300 kaplara\" i \"Sima Pogačarević\", koje se nalaze u centru Vranja. A 11 godina posle Libija ...
mogu da ti puše Momire,Momire,Momireeeeeeeeeeeeeeeeeeee,mogu da ti piše Momire,Momire,Momireeeeeeeeeeeeeeee
samo deri periguze.
prvo pobiti narod pa onda ostvarivati humane aspekte misije. Humanost na nivou nema sta...
http://semirhalilovic.blogger.ba/arhiva/2011/03/22/2720473
Banda kapitalisticka!! puuu
A victim child of Gaddafi\'s mercenary in Misurata city, Libya http://www.youtube.com/watch?v=T1TWh-cuxiA 10:29: Libijski pobunjenik radio postaji rekavši da emitira iz M. ta, u zapadnoj Libiji, kaže: \"trenutak je pobjeda blizu\", prema BBC-medija servis za nadgledanje. Radio postaja upozorio pro-Gadafi snaga koji su izgubili kontakt sa zapovjednicima ne da se maskirati u civilnoj odjeći. \"Povuci ruku i sami više, jer ste sada su izolirani u džepovima\", rekao je on.
00:54 BBC britanskog parlament velikom većinom je glasovao u korist vojne akcije u Libiji - 557 zastupnika glasovalo je u prilog i 13 protiv. 00:43 AFP , koji je izvijestio vijest da je Vijeće sigurnosti UN-sastat će se u četvrtak, donio korekciju navodeći da je to u stvari zakazani sastanak, a ne na zahtjev Libije kao i ranije prijavljen. Isprike za bilo zabune. 00:30 BBC Više od Zintan, gdje svjedoci su izvijestili teških granatiranja ranije u ponedjeljak. Jedan čovjek je rekao za Reuters: \"Nekoliko kuća je uništeno i džamija minaret također srušen. Nova snaga poslani su danas opsjedaju grad. Čovjek je rekao da je najmanje 40 tenkova u mjestu u podnožju planine u blizini Zintan. 00:10 Guardian Vijeće sigurnosti UN je odbacila libijske zahtjev za hitan sastanak kako bi zaustavio ono Muammar Gaddafi režim pod nazivom \"vojne agresija\", rekavši da će to čekati brifing u četvrtak iz glavnog tajnika. Associated Press novinska agencija izvještaj :
Ahaaaa!!! Znaci i u Sebi se mora resavati zabrana letenja? E svasta Zapade moj. E bas ga zapade