Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima jedan hadis Poslanika a.s. u kojem je rekao da je jedan od predznaka dolaska Dedzdzala i Sudnjeg dana kada smutnja udje u svaku arapsku kucu. Doista smutnja je usla u svaku arapsku kucu, putem svih vrsta medija i podmetanja lazi a uskracivanjem istine. Tako danas imate Arape koji zive u istoj ulici a medjusobno su smrtni neprijatelji jer ustvari ne znaju pravo stanje stvari te olahko staju na suprotne strane. Upravo takva smutnja o kojoj je govorio nas Poslanik a.s. je danas sveprisutna medju Arapima pa oni olahko potezu oruzje jedan na drugoga.
... ima li načina da se na miroljubiv način ograniči \"nedodirljivost\" izborima svakih primjerice četiri godine, i veća sloboda govora ? ... možda nema savršenog rješenja, ali u principu, nikome se nebi smjelo dopustiti da bude \"zemaljski nedodirljivi bog\" duže od osam godina.
Zivila Demokratija! Zivio Slobodni Libijski Narod! Zivile sve oslobodjene i naoruzane ubice i silidzije! Zivila sloboda kradje. Zivila samovolja naroda. Zivilo bezvlasce i totalna anarhija.
Vjerovatno svi mi trebamo izvući pouku o tome kako je opasno kada pojedinac i njegova uža klika dugo godina izigravaju nedodirljive bogove ... strahota je velika što je Gadafi hapsio i likvidirao mlade ljude koji su tražili promjenu vlasti ... ako je Gadafi stvarno autentičan sa svojom izgovorom o borbi protiv kolonijalizma, zašto nije pružio priliku novim generacijama mladih ljudi koji se usuđuju drugačije mislii i pričati ?
suncaju li se po ulicama tripolija i srpski placenici i psi rata?
OPŠTE KLANJE S POTPISOM UN I NATO-A (RADI ZAŠTITE CIVILA U OBLIKU NAFTE) ZALOSNO GLEDATI SNIMKE STOTINA LEŠEVA
ovo sve podmeču gadafijeve komunjare da ocrne poštene demokracke pobunjenike ne vjerujte him