Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa URIN se izbacuje iz organizma upravo zato što je TOKSIČAN za organizam, zato što organizmu NE TREBA.... Tako je Bog i stvorio čovjeka, da izbacuje urin iz sebe, a ne da ga unosi... A ona je napumpala hahahha urinom, pa stvarno, kako će mi biti žao nekoga ko umre na ovako glup način...!?
\"a ona se trenutno nalazi u New Yorku gdje promoviše svoju novu modnu liniju\" e sto si promovisala, promovisala...
na sta su spali...nazaduju u kameno doba...jos malo pa ce i vjernici postati
jes, jes pod pazuhom ako i to, ahahaha.. kakvi barbari, trebala joj je i pijavice staviti, odsjeci prste nesto, vratiti se jos par hiljada godina unazad..
\"ja sam nevina\" hehehehe,.........pod pazuhom mozda?
BAŠ FINO, TO JE U MODI ! MODA I STIL !
Proklete gaborke, sta sve nece uciniti. Fuj!